El Vaixell: nou restaurant Bib Gourmand a la comarca

El restaurant situat al Port de Llançà va ser guardonat amb aquesta distinció a la Guia Michelin 2014.

La Guia Michelin Espanya & Portugal 2014 es va presentar el passat 23 de novembre al Museu Guggenheim de Bilbao. La prestigiosa guia, a més de les famoses Estrelles Michelin, atorga uns distintius, els Bib Gourmand.

Els restaurants Bib Gourmand són aquells que han estat considerats i valorats pels crítics gastronòmics de Michelin, per oferir una cuina excel·lent i creativa a preus assequibles. Aquest distintiu només s’ha atorgat a 219 restaurants de tot el territori que abasta la guia (Espanya i Portugal). Entre aquests restaurants s’hi troba “El Vaixell”, de Llançà.

El Vaixell, situat al carrer Castellar del Port de Llançà, ha obtingut aquest guardó per primera vegada, ha estat un dels 48 nous restaurants en obtenir aquesta distinció a tot l’Estat espanyol.

El restaurant El Vaixell, ha demostrat amb l’obtenció del Bib Gorumand que es pot tenir una cuina de qualitat a preus aptes per a totes les butxaques. El restaurant es caracteritza per una cuina tradicional marinera d’arrels empordaneses basada en el producte i respectant els sabors. Joan Calsina n’és el propietari i cuiner.

La tradició culinària del restaurant El Vaixell ve de lluny, de la mà de l’avi de Joan Calsina, en Lluís Calsina Falcó que, juntament amb el seu fill, Lluís Calsina Bosch, han estat els mestres de cuina de Joan Calsina.

RESTAURANT EL VAIXELL
C. Castellar, 62
17490 Port de Llançà
www.elvaixell.com