Restaurant Can Pau de Cantallops

Prop de la Jonquera, al petit però acollidor poble de Cantallops, trobem el Restaurant Can Pau.

Un establiment dedicat a la restauració des de fa més de quaranta anys. Actualment, la tercera generació ja forma part del negoci. Amb poques paraules: ens definim com una família bolcada de ple a l’hostaleria, sempre prioritzant la qualitat del producte i el tracte amb els nostres clients. Pot ser un tòpic, però no n’hi ha prou amb paraules, s’ha d’aplicar sempre. És per això que la combinació de qualitat i bon servei és la clau del nostre èxit.

Tanmateix, el pas del temps fa que tothom s’hagi d’adaptar als canvis; Can Pau no és cap excepció. Físicament, hi destaquen canvis, noves tendències i nous espais. Un d’ells, és la incorporació del Mas Estela, un lloc fantàstic per a celebrar-hi casaments i tota mena de convits. Mas Estela és una masia amb capacitat per a 180 persones, amb dues piscines i 8 suites, per tal que els nuvis i els seus familiars puguin gaudir, al màxim i amb la màxima tranquil·litat, d’un enllaç de somni. En definitiva, un lloc ideal que heu de venir a conèixer.

A Can Pau us trobareu com a casa. El nostre objectiu és aixecar-nos cada dia per tal d’oferir felicitat als nostres clients i amics, ja que quan estem a taula és, sens dubte, uns dels moments més feliços que tots compartim a la vida. I això s’ha de cuidar. Per a nosaltres és un plaer poder seguir treballant gràcies a tots vosaltres i, per tant, poder-vos oferir els nostres plats, siguin els més tradicionals o els nous que anem incorporant i adaptant a cada època de l’any. No ens desfem del que és tradicional i de sempre, però també ens modernitzem, amb plats generosos, elaborats i amb tocs avantguardistes.

Ens fa molt feliços veure-us marxar de Cantallops amb un somriure a la cara, després d’haver tastat, per exemple, la nostra amanida de xató o els nostres musclos amb recepta pròpia, o bé després d’haver ballat i haver passat una tarda d’allò més divertida gràcies a les orquestres que, de tant en tant, ens acompanyen.

RESTAURANT CAN PAU
Ctra.de Cantallops, km. 4
17708 Cantallops - Girona, Alt Empordà
www.restaurantcanpau.com