Gala benèfica de l’Associació Albert Sidrach

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del sarcoma d‘Ewing.

El Rotary Club Roses-Empuriabrava otorga la distinció Carles Dezuttere a la Policia Local de Roses

Lliurament del 25è Memorial Carles Dezut-tere al cos de la Policia Local de Roses per la seva labor al capdavant del poble de Roses.

XXII Sopar Solidari de la Fundació Roses contra el càncer

155 persones provinents de la demarcació de Girona van assistir a l'Hotel Montecarlo de Roses, al sopar que cada any per aquestes dates celebra la Fundació Roses Contra el Càncer.

Els sectors turístic i de l'hostaleria celebren el Dia Mundial del Turisme

El dilluns 30 de setembre la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona ha celebrat la setzena edició del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart de Masarac.

Ventós i Testart es casen a Colera, en un entorn màgic

El passat dissabte dia 7 de setembre, a Colera, concretament a la zona de Roca Blanca, dos coneguts entre la gent de l’Empordà van celebrar el seu casament. Parlem de la galerista Lola Ventós i del politòleg i historiador Albert Testart.

Casament de Ferros Perich

El día 17 d'agost es van casar a l'església d'Ordis, la Patricia Rodríguez Nevado, de la perruqueria Nova Imatge de Figueres, i en David Perich Torralbo, de l'empresa Ferros Perich SL de Sta.Llogaia d'Àlguema.

Quim Gratacós rep la Dracma de Plata 2019 per la seva dedicació al món sardanístic

Aquest dijous 15 d’agost s'ha celebrat a Roses l’acte de lliurament de la Dracma de Plata 2019 a Joaquim Gratacós, per la seva dedicació personal al foment del món sardanístic.

Yago Coll, nou president del Rotary Club Roses Empuriabrava

El Rotary Club Roses Empuriabrava va celebrar divendres a l’Hotel Risech, el canvi de Junta i de presidència, que recau enguany en Yago Coll.

Jaume Subirós rep el Premi Empordà 2019

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha atorgat el Premi Empordà 2019 al cuiner Jaume Subirós. La comissió va prendre aquest acord valorant la seva trajectòria al capdavant de l’Hotel Empordà, la defensa que fa en tots els seus plats dels productes de proximitat i la projecció internacional que fa de la comarca.