Casament de l'alcalde de Camallera, Esteve Gironès

El passat dissabte 5 de setembre, la Jana Lazar i l’Esteve Gironés (Alcalde de Saus, Camallera i Llampaies) van emprendre un nou camí junts.

Ramon Falgàs

El nou president de l'agrupació Roses-Empuriabrava, en l'emotiu sopar de canvi de collars que es va celebrar a l'Hotel Risech, assegura que estaran molt atens, "gairebé com mai", a les necessitats que puguin sorgir dins de la nostra comunitat i impulsaran tots els projectes solidaris que puguin dur a terme per fer front a l'actual crisi.

Dia Internacional de la Dona

Multitudinària manifestació aquest diumenge a Figueres pel 8M en el Dia Internacional de la Dona.

Casament de Jordi i Rocio a Figueres

Aquest divendres s'han casat en Jordi del Restaurant Can mach de Tapis i la Rocio, a Figueres.

Dinar solidari a Vilabertran

El diumenge 15 de desembre, Vilabertran ha celebrat un dinar solidari al Centre Cívic per col·laborar amb la Marató de TV3.

sopar de Nadal de JuntsXCat

Unes 250 persones van reunir-se a l’hotel Figueres Parc, amb destacats assistents com Artur Mas, Marià Lorca i Marta Felip.

Gala benèfica de l’Associació Albert Sidrach

A benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del sarcoma d‘Ewing.

El Rotary Club Roses-Empuriabrava otorga la distinció Carles Dezuttere a la Policia Local de Roses

Lliurament del 25è Memorial Carles Dezut-tere al cos de la Policia Local de Roses per la seva labor al capdavant del poble de Roses.

XXII Sopar Solidari de la Fundació Roses contra el càncer

155 persones provinents de la demarcació de Girona van assistir a l'Hotel Montecarlo de Roses, al sopar que cada any per aquestes dates celebra la Fundació Roses Contra el Càncer.