Ramon Falgàs

El nou president de l'agrupació Roses-Empuriabrava, en l'emotiu sopar de canvi de collars que es va celebrar a l'Hotel Risech, assegura que estaran molt atens, "gairebé com mai", a les necessitats que puguin sorgir dins de la nostra comunitat i impulsaran tots els projectes solidaris que puguin dur a terme per fer front a l'actual crisi.

Com vas descobrir el Rotary Club de Roses-Empuriabrava?

Ho vaig descobrir de la mà d'en Josep Maria Martorell, que és un dels fundadors del club Rotary d'Empuriabrava, que es fusionaria amb el Club de Roses ara ja fa vint 20 anys. En Josep Maria fa molt temps que treballa pel Rotary, i una anècdota simpàtica és que ell va instaurar a les nostres reunions que el porró de vi recuperes el lloc que li pertoca, i hi fos present "com a símbol de la nostra terra i de les nostres tradicions".

Abans de ser nomenat president ja havies format part de dues juntes del club.

Efectivament, una amb la presidència de Joaquim Cusi, on vaig desenvolupar la tasca dins l'àrea de joventut. I l'altre amb Jaume Coll, com a coordinador d'Eurostar. Formar part de les dues juntes ha sigut per mi una experiència molt positiva i m'han permès conèixer i viure Rotary des de dins. He treballat amb uns magnífics companys de junta, hem afrontat grans reptes, i hem assolit grans resultats, amb feina, compromís i sobretot solidaritat.

I quin és el seu full de ruta per aquesta presidència?

És també per això que aquest repte que és la presidència 2020-2021 l'afronto amb tota serenitat i confiança, sé que tinc una excel·lent junta, i que estic envoltat de grans persones, dins del club, disposades a col·laborar i treballar en tot moment en el nostre principal objectiu "El bé a la comunitat". El nostre objectiu que ens hem marcat i volem impulsar, entre molts altres, és estar molt atens, gairebé com mai, a les necessitats que puguin sorgir dins de la nostra comunitat, i impulsar tots els projectes solidaris que puguem dur a terme.

I si la situació sanitària ho permet, volem organitzar conferències periòdiques obertes per a tothom, on tractarem tots els temes que puguin ser d'actualitat. També visitarem i convidarem a clubs Rotaris del nostre districte, a fi intercanviar experiències i coneixement dels projectes solidaris i idees. Només amb un treball conjunt i organitzat podrem també fer front a aquesta la crisi social, que ja ha arribat.

Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club
Rotary Club