Aires empordanesos al certamen d’Eurovisión Junior

L’actual representant d’Espanya per a la pròxima edició del concurs que organitza la Unió Europea de Radiodifusió actuarà acompanyada per quatre coristes empordaneses.

Edurne, Yara, Maria i Violeta, totes quatre alumnes de l’escola de cant i ball Mónica Lucena, amb seus a Roses i Figueres, seran presents a Gliwice-Silèsia (Polònia) el dia 24 de novembre, projectant-se, així, davant de tot Europa. Hi seran per acompanyar a Melani García, la jove de 12 anys que ha estat seleccionada per Televisió Espanyola per representar a Espanya en aquesta 17a edició del festival, un retorn com a país 13 anys després. La cançó en qüestió és “Marte”, de Pablo Mora (Lagarto Amarillo) i Manu Chaud, i la lletra va relacionada amb la defensa del planeta.

Que les quatre joves puguin complir aquest somni, de participar en un esdeveniment d’aquesta envergadura, és sens dubte una gran il·lusió. Acompanyaran a la Melani amb una preciosa cançó, la qual transmet un missatge molt clar i directe.

“Són unes campiones” afirma la cantant, ballarina i directora artística Mónica Lucena.

“Marte” és un tema pop-líric, amb un ritme que captiva, però sobretot destaca per contenir un missatge que aborda uns dels problemes globals més importants aquests dies: el canvi climàtic. Per tant, un èxit que, a banda de poder gaudir d’aquest quartet de coristes empordaneses, ens ha d’animar a tenir cura del nostre planeta terra.

Aires empordanesos al certamen d’Eurovisión Junior

Aires empordanesos al certamen d’Eurovisión Junior