Les Fires de.... Toni Pérez

Regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Figueres.

Quin records té de les fires de la seva joventut?
Per mi eren una aventura, jo tot i haver nascut a Figueres, vivia a Sant Miquel de Fluvià, i les fires de Figueres, eren el gran esdeveniment anual, a finals dels 60’s i 70’s eren amb els pares, als 80’s ja eren amb els amics de l’ Institut Ramon Muntaner ( al vell, que jo anava al vell...)

Qué és el que més li agradava de les fires d’abans?
Eren tot un espectacle de gent, llums i musica, quan encara es feien a la Pl. Catalunya i després a la zona de l’ Hospital, ara estem acostumats a Ports Aventures, Disneys, etc... però llavors era “lo más”.

Quina atracció li agradava més?
La veritat es que no recordo massa les atraccions estrella de l’ època, recordo el autos de xoc, el tren de la bruixa, etc... però el meus preferit eren les “casetes” de disparar, a boles, escuradents, o el que fos.... amb les carabines d’aire comprimit.

I, quin espectacle?
Els pares anaven sempre al “Lido” que muntaven a la zona del parc, però jo no tenia edat per poder entrar, així que ens portaven a les sessions continues del cine Jardí, tres pel·lícules seguides.....

Qué és el que més li agrada de les fires actuals?
Per mi el que més m’agrada es la fira del llibre vell i d’ ocasió, soc un lector compulsiu i per molt que faci servir les noves tecnologies, l’ olor i el tacte d’ un llibre m’enamoren....

Qué afegiria/eliminaria de les fires d’ara?
M’agradaria que fossin mes transversals.... i, “ahi lo dejo”

Qué li sembla el cartell d’enguany?
Esta bé, pot-ser poc divertit, però no em desagrada.

I el pregoner?
Crec que la nostre Unió Esportiva es mereix tots el reconeixements que té i aquest també.