Espai d’interacció i festival de sabors en un nou EmpuriaTast

Una nova edició d’aquesta fira gastronòmica tindrà lloc del 17 al 19 de maig a la plaça de les Palmeres, a tocar del Club Nàutic. En parlem amb l’Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

- Què significa l'EmpuriaTast per al municipi?

Per tercer any consecutiu, de manera conjunta amb els restauradors del municipi, des del consistori organitzem i seguim treballant per consolidar aquest esdeveniment, amb el principal objectiu de promocionar la variada i més que interessant oferta gastronòmica que tenim entre nosaltres. A més, l’EmpuriaTast representa un espai d’interacció entre veïns i gent que ve de visita.

En un sol i ampli espai, posem a l’abast diferents propostes de cuina local i internacional que es poden trobar al nostre municipi. Així, aconseguim posar en alça l’apassionant multiculturalitat que ens acompanya. D’aquesta forma, tant els residents com els visitants gaudeixen d’aquest conjunt de tastets diversos i de qualitat, en un marc contextual d’allò més agradable.

En aquesta tercera edició, hi participaran fins a 15 establiments, és a dir, el nombre de restauradors va en augment any rere any. També tindrem música en viu, un espai amb atraccions familiars i una zona de relax.

En definitiva, confiem repetir, almenys, l’èxit assolit en la darrera edició: prop de 7.000 persones van gaudir de l’EmpuriaTast. Que ningú dubti d’assistir-hi: la barreja de sabors, cultures i ambients és d’allò més recomanable!