Restaurant Casa del Mar

El restaurant Casa del Mar de Llançà ofereix una carta obn el peix i marisc fresc de la zona, satisfà els plats més rellevants.

Tast Coffe & Tea Shop

Tast Figueres és una porta oberta, des de fa 25 anys, per a totes aquelles persones que busquen fer especials els moments de cafè i te de cada dia.

Restaurant Risech Roses

Extensa carta amb plats de qualitat. Sales especials per a menjars de grup. Extensa carta de vins.

Restaurant La Sínia

El restaurant cafè La Sínia de Vilabertran ofereix l'autèntica carn a la brasa, amb producte de la terra i cuita amb carbó d'alzina, que li dóna aquest sabor tradicional.

Restaurant El Floc

Restaurant El Floc de Llançà, tapes i cuina mediterrània i de mercat a Llançà, un lloc ideal on prendre una copa, unes tapes o un bon plat de qualitat.

Restaurant Can Costa

El restaurant Can Costa, un dels punts gastronòmics més emblemàtics de Figueres, Alt Empordà, Girona, i de la comarca, ofereix una cuina de qualitat en un ambient tranquil i familiar.

Restaurant El Monestir de Sant Pere de Rodes

Restaurant de cuina excel·lent situat a l'interior del Monestir de Sant Pere de Rodes, amb vistes al Port de la Selva i Vilajuïga i a tot el Cap de Creus.

Restaurant Bon Punt

Restaurant Bon Punt, especialitzat en peix i marisc de la Badia de Roses, amb cuina de proximitat i una gran selecció de vins amb DO l'Empordà.

Restaurant Can Narra

El Restaurant Can Narra és un dels establiments amb més història de Llançà a l'Alt Empordà, va ser fundat el 1950 per Lluís Calsina Falcó.