Presentació de la novel·la romàntica 'L'aroma de la felicitat' al Port de la Selva

L'escriptora olotina, Sílvia Vilacoba, va presentar el passat diumenge la seva darrera nove·la romàntica "l'aroma de la felicitat" al Port de la Selva -municipi on es desenvolupa la trama.

Amelló: 'Canviarem el sistema de subvencions a l'esport per un sistema de contractes i una llicència esportiva vàlida per a tota Espanya'

El candidat de Cs al Congrés per Girona assegura que Ciutadans promourà l'esport femení i evitarà que les esportistes professionals puguin ser penalitzades per estar embarassades.

El grup municipal de Gent del Pobledónaa conèixer els números 4 i 5 de la seva llista

Dilluns al vespre vam presentar als números 4 i 5 de la nostra llista, dues dones compromeses amb el nostre municipi i que ens aportaran els seus coneixements en diferents àmbits. Dues peces claus per al nostre projecte de cara als propers comicis municipals.

Els professionals de l’Hospital de Figueres obtenen un 90% d’èxiten les puncions en vies difícils

És una de les conclusions que extreu la tesi doctoral de la infermera d’urgències Laia Salleras.

Sessions formatives per ensenyar a fer tràmits amb l’Ajuntament a qualsevol hora i des de qualsevol lloc

L’Ajuntament de Roses ofereix 4 sessions formatives en Administració Electrònica dirigides a entitats i empreses (25 d’abril), gent gran (29 d’abril), empreses licitadores (2 de maig) i ciutadania en general (8 de maig), on s’exposaran casos pràctics i s’atendran consultes sobre les tramitacions i relació electrònica que cadascun d’aquests segments de població poden tenir amb el consistori.

El Consell Comarcal redactarà sis projectes tècnics dels municipis de l’Alt Empordà

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha aprovat la relació dels sis projectes inclosos dins del Programa d’Assistència Tècnica als municipis per a l’any 2019.

Daniel Lumbreras enlluerna amb la seva música la Casa de l'Abat de Llançà

El primer concert del cicle "El Pati de l'Abat" va reunir més de seixanta persones en aquest espai d'interès històric.

Alfred García, Paco Ibáñez, Pau Riba i Anna Roig & Àlex Cassanyes actuaran al Portalblau 2019

El festival d'estiu de l'Escala abordarà la crisi de la migració amb un concert d'Orpheus XXI -un grup format per refugiats de tota la Mediterrània-, un acció de l'artista Marc Sellarès, una conferència i una exposició.

Figueres dóna el tret de sortida al Festival Còmic

Del 17 al 21 d'abril Figueres s'omplirà d'humor i riures amb espectacles avalats per la crítica internacional i ofertes gratuïtes de qualitat destinades a tots els públics que es repartiran durant tot el dia.

Roses es promociona al Mercat del Ram de Vic

Entre el 12 i el 14 d’abril, l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses ha estat present a la Fira del Ram de Vic, dins l’espai del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu, des d’on ha pogut donar a conèixer la destinació als nombrosos osonencs que s’han desplaçat, un any més, a aquesta celebració.

Jornada 26 CB Escolàpies

Jornada prèvia a la parada de Setmana Santa.

Més de 30 equips alemanys participen en el Màster de Salvament Marítim DLRG a Roses

Diumenge, va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Roses, una recepció per donar la benvinguda als participants del Màster de Salvament Marítim DLRG, que enguany se celebra a Roses per vuitè any consecutiu.

Cloenda del VII Taller de lectura i conversa en català de Roses

La setmana passada l’Oficina de Català de Roses va celebrar la darrera sessió de l’activitat Fem-la petar amb un llibre, un taller de lectura i conversa en català, que s’ha dut a terme des del 19 d’octubre de 2018 fins al 12 d’abril de 2019 a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses.