La Junta Local de Seguretat acorda intensificar la col·laboració policial per fer front als delictes contra la salut pública que genera ser comarca fronterera

La sessió extraordinària ha reunit als representants dels cossos i forces de seguretat presents a la ciutat i la comarca de l'Alt Empordà.

'Cinco horas con Mario', 'Lapònia', el retorn del GTR i nous formats artístics a la programació del Teatre de Roses

Aquest migdia el regidor de Cultura de Roses, Èric Ibáñez, ha presentat la nova programació del Teatre Municipal de Roses per a la temporada de tardor, la qual inclou una variada proposta que permetrà gaudir de la creació teatral que es fa als escenaris de Madrid i Barcelona (Cinco Horas con Mario, Lapònia), així com de produccions gironines (Cascai Teatre, Grup de Teatre de Roses...), passant també pel teatre infantil, la música, l’audiovisual i la poesia.

Manel presentarà 'Per la bona gent' a Casino Peralada

Banda referent de l’escena musical catalana, els Manel actuaran el proper dissabte 29 de febrer en el marc de la gira de presentació del seu darrer disc.

Nova excavació arqueològica al jaciment del solar nord de la Basílica de Santa Maria, en el marc d’un projecte quadriennal de recerca històrica sobre els orígens de la vila

Aquesta setmana s’ha realitzat una nova excavació arqueològica al solar nord de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, dirigida per l’arqueòloga Anna Maria Puig Griessenbegrer, Doctora en Història, que tenen per objectiu prosseguir les anteriors campanyes arqueològiques realitzades en aquest mateix jaciment els anys 2006, 2017 i 2018.

Roses subvenciona la compra dels llibres de text de 2.162 alumnes rosincs

L'Ajuntament de Roses continua impulsant el seu projecte d'ajuts a les famílies i universalització de llibres de text, subvencionant part de l'import dels llibres de text dels alumnes del municipi en edat obligatòria d'escolarització (cicles inicial, mitjà i superior de primària i de primer a quart de secundària) i incorporant nou material als Bancs de Llibres del centres.

La revolució quàntica i les dones científiques protagonistes de la 4a edició del Science Needs You!

La jornada principal se celebra el dissabte dia 28 de setembre entre Figueres i Empúries (l'Escala).

Figueres aposta per l'energia fotovoltaica amb la instal·lació de panells solars a l'edifici de l'OMAC

La instal·lació donarà servei a la Guàrdia Urbana de Figueres i permetrà cobrir un 22% del seu consum elèctric anual.

L’alcaldessa de Figueres inicia una roda de contactes amb els alcaldes i alcaldesses de l’àrea urbana

L’objectiu de les trobades és conèixer les necessitats dels municipis veïns i teixir sinergies entre administracions locals en diferents àmbits i projectes.

L'exposició 'El país dels cuiners. De Ca la Teta a elBulli'

La mostra finalitza aquest setembre amb una participació addicional de prop més de 2.000 persones a les activitats relacionades i més de 1.500 menús servits.

La Jonquera s’acomiada de la Festa Major 2019 amb un nou èxit de participació

Les males condicions meteorològiques no han afectat la bona acollida d’aquesta nova edició de la festa més important del municipi, que ha tingut lloc del 5 a l’11 de setembre i ha ofert activitats i propostes per a tots els públics i edats.

S’inicien les obres per millora del carrers Damas Calvet de Figueres

Els treballs començaran aquesta setmana i serviran per millorar la xarxa de sanejament i l'accessibilitat i pavimentació del carrer.

Inauguració de la museització del Castell de la Trinitat

Al llarg de tota la tarda el trenet turístic de Roses ha desplaçat fins al Castell els visitants que han volgut participar en la jornada de portes obertes.

Comença una nova edició dels Pressupostos Participatius a Roses perquè els veïns decideixin en què invertir 300.000 euros

El regidor d'Economia i Hisenda, Marc Danés, i l'alcaldessa de Roses, Montserrat Mindan, han presentat aquest divendres la tercera edició dels Pressupostos Participatius.