Figueres obre la convocatòria per a ajuts a estudiants per a l'adquisició d'abonaments amb transport públic (2020)

Es bonifica el tren convencional, els trens d'alta velocitat i els autobusos. El termini per presentar sol·licituds és del 13 de juliol al 14 d'agost.

El patrimoni cultural de Castelló d'Empúries, en una nova guia amb catorze rutes d'Empordà Medieval dels Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà

El monestir de Sant Pere de Rodes ha estat l'escenari, el passat divendres, de la presentació del projecte Empordà Medieval promogut pels dos consells comarcals i que ha generat catorze rutes entre l'Albera i les Gavarres. Es tracta d'un pla de divulgació patrimonial que té com a objectiu fer valdre tots els espais rellevants construïts entre els segles XI i XIII, vinculats al Comtat d'Empúries.

Torna el Mercat de Nit d'Empuriabrava

El 10 de juliol comença la 13a edició del Mercat de Nit al Passeig Marítim d'Empuriabrava.

La Fundació Salut Empordà participa en 9 estudis de recerca relacionats amb el coronavirus

Dels treballs, 2 són impulsats i fets des de la FSE i en els altres 7 hi col·laboren professionals de l’entitat. També s’han creat prototips per a donar resposta a les noves necessitats generades per la COVID-19.

Tornen les nits de cinema a la fresca a la Ciutadella de Roses

L’Ajuntament de Roses ofereix aquest estiu una nova programació de Cinema a la Fresca, amb un total de 4 sessions en què es projectaran les pel·lícules La mula, Dolor y Gloria, Rocketman i El vicio del poder. El cicle tindrà lloc a la Ciutadella de Roses i enguany l’entrada és gratuïta (cal fer reserva prèvia ja que l’aforament serà limitat).

Els mossos investiguen què ha passat a les 3 de la matinada al carrer Hortelans de Figueres.

La Nocturna de Vilafant aposta per la seguretat i la higiene en la seva 5a edició

"La Nocturna de Vilafant" 2020, posa l'èmfasi en el distanciament social i les mesures d'higiene.

L’Ajuntament de Figueres i Renfe signen el conveni per a la campanya de promoció turística 'Destino Figueres'

L’Ajuntament de Figueres i Renfe han signat aquest matí a Barcelona el conveni per a la campanya de promoció turística “Destino Figueres”. Per part del consistori figuerenc hi ha assistit l’alcaldessa Agnès Lladó i el vicealcalde, Pere Casella. Per part de Renfe, el president de la companyia, Isaías Táboas i el cap de màrqueting, Manuel Sempere.

Salvi Güell és escollit president comarcal i farà tàndem amb Maria Josep Porta, com a secretària general, a la nova executiva d’Esquerra Republicana a l’Alt Empordà

La militància d’ERC a l’Alt Empordà ha escollit amb el 97,73% dels vots la nova comarcal que està formada per 8 dones i 6 homes.

Figueres presenta el projecte Racons de Figueres que il·luminarà el centre de la ciutat durant tot l'estiu

Es tracta d’una instal·lació lumínica amb frases a diferents localitzacions de Figueres que durarà durant els mesos d’estiu. És obra de l’artista Xavi Bové i s’emmarca dins el Pla Estratègic de Turisme.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obrirà un nou Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) a Figueres

S'oferirà atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a dones en situació de violència masclista i també a les seves filles i fills a càrrec

L’Ajuntament de Figueres obre un expedient administratiu per unes obres que s’estan fent sense permís

L’Ajuntament de Figueres ha obert un expedient administratiu per unes obres que s’estan fent sense permís a la Pujada del Castell, número 23, davant del Museu Dalí, després d’una inspecció.

Nou cicle de Concerts a la Fresca a la Plaça de La Cate

Dos dissabtes de cada mes, al juliol i agost, l'Ajuntament de Figueres organitza concerts acústics d'autor a la plaça de La Cate a partir de les 22h.