Figueres s’omplirà d’activitats durant tota la setmana, del 20 al 26 de maig, en motiu de la Fira de la Gent Gran.

La Fira començarà els actes el dilluns 20 de maig, amb el col·loqui “Gent Gran i exclusió social”, on participaran diverses entitats de Figueres. Durant la setmana tindran lloc diversos tallers, xerrades i visites guiades, com el taller de capacitats digitals, la visita guiada “Els arbres sèniors de Figueres”, a càrrec del biòleg Josep Maria Dacosta, el cinefòrum sobre la pel·lícula “Ballant la vida”, o la xerrada del cap del cos de bombers, sr. Josep Mateu Fer, que repassarà la història dels bombers de Figueres . El dijous, al Casal Cívic de Figueres, l’Associació de Gent Gran de Figueres presentarà l’obra de teatre “El marit de la Marina és Mariner”. I divendres a la tarda la música serà la protagonista a la 3a Trobada de grups de rock d’abans i d’ara de l’Alt Empordà, a la Rambla.

Dissabte no faltaran les activitats de gimnàstica al matí, a la plaça Catalunya. La celebració de la 7a Fira de la Gent Gran de Figueres continuarà amb la tradicional fira d'entitats a la Rambla, on es mostraran diferents unitats dels Mossos d'Esquadra i protecció civil de Figueres. Aquesta jornada comptarà amb tres espectacles variats on hi participen més de 15 entitats; a les 11.00h actuacions de diverses corals a la Plaça Catalunya, a les 18.00 h actuacions de dansa de les escoles de Figueres a la Rambla, i a les 20.00h la Fira-show amb balls, desfilades i playbacks. El dissabte també s’oferiran dues visites guiades a l’exposició “El país dels cuiners. De Ca la Teta a ElBulli”, al Museu de l’Empordà.

La Fira clourà diumenge amb l’audició de sardanes, un dinar popular obert a tota la gent gran de Figueres i la comarca, i el ball amb l’orquestra Boogie Woggie. 

 

Fira de la Gent Gran