La cinquena edició del Street Food Summer supera tots els rècords

El passat dissabte 15 de juny es va fer a Llançà la cinquena edició del Street Food Summer al Port de Llançà.

Aquesta activitat és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu és oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local tot just a l'inici de la temporada alta turística.

Aquesta activitat destaca per oferir 19 tapes a càrrec de 11 establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà, el Cava de Cava Rotxa i dels licors Quevall!

L'acte es va dividir en dues parts:

- La primera de 19 a 23h30 on es van oferir les tapes i les degustacions de vi i licors acompanyats de la música de Fredrik Strand i Dj amb musica ambiental
- La segona a partir de les 23h, on els bars del municipivan oferir copes per acompanyar el divertit grup de versions "Wasa" per acabar amb una sessió de DJ amb els millors èxits de l'estiu!

NOVETAT 2019: Per celebrar aquesta cinquena edició, també es va sumar un nou concepte: el STREET SHOP: on els comerços del municipi van oferir una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

La valoració ha estat més que positiva amb un record de tapes realitzades superant les 4.000 unitats!

Des de l'organització volem agraïr a tot el públic assistent per haver generat un fantàstic ambient i donar de la millor manera el tret de sortida a la temporada d'estiu 2019 a Llançà.