Ocean52 i SK Kayak posen en marxa el projecte #paddleforplastic - 'palejant contra el plàstic' a Llancà

Amb el nom de #paddleforplastic Ocean52 i SK Kayak posen en marxa un projecte de neteja i conscienciació a la Costa Brava, pionera en el tot el territori.

Aquests mesos d'estiu en els que la Costa Brava augmenta exponencialment la seva població, i la pressió sobre el mar i la costa s'intensifica, és el moment de gaudir palejant o nedant, però prenent consciencia de la seva fragilitat.

És per aquest motiu que, des d'avui l'empresa SK Kayak Llançà i Ocean52, l'única empresa de begudes que destina el 52% dels seus beneficis a la protecció del oceà, oferiran una hora de caiac gratuït a les persones que estiguin disposades a sortir a palejar per buscar de plàstic en el mar.

El caiac que ajudarà a mantenir neta la costa està fabricat per Odyssey Innovation – Islander Kayaks amb plàstics recollits al mar.

L'iniciativa té el suport de l'Ajuntament de Llançà i el caiac estarà disponible per les neteges de fons marins organitzades les associacions Vies Braves, Tintoreres Swimming Club i per les neteges que realitzen mensualment l'Associació Platges Netes per netejar el Parc Natural del Cap de Creus.

Aquesta iniciativa #paddleforplastic #palejantcontraelplastic és pionera a la Costa Brava i en tota la península i té l'objectiu d'escampar-se a altres punts del litoral.