El nou equip de govern comptarà amb dues regidores de Cultura, les quals ens presenten la Festa Major d’aquest mes de setembre.

La Maria Concepción Molons i la Maria Asunción Blanco són les dues persones encarregades de la cartera de Cultura de Pont de Molins, des de les passades eleccions municipals. “Iniciem aquesta nova etapa com a regidores amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar per al poble. Volem innovar i proposar activitats per a tothom, juntament amb l’equip que ens rodeja, amb el qual ens entenem bé i el que volem és fer moltes coses per satisfer a la gent del poble. Treballarem per fer participatius als veïns, gaudint plegats de les noves experiències i estem obertes al fet que tothom vulgui participar i aportar les seves propostes, per tal de comptar amb un municipi ben viu”.

L’esdeveniment més proper, ja quasi amb l’estiu superat, és la Festa Major, programada pels dies 6, 7 i 8 de setembre. “Representa la nostra festa i per un municipi com Pont de Molins es cuida molt i la gent hi participa”, afirmen. La nit del divendres està concentrada per al jovent. L’endemà, la mainada comptarà amb el seu propi festival, ben ambientats també amb la discomòbil. Finalment, la nit del dissabte s’allargarà amb ball de la gran orquestra La Montecarlo. El cap de setmana festiu acabarà amb el diumenge de matinades, la tradicional missa solemne i tarda de sardanes i ball amb l’orquestra Parfills.

Pont de Molins Festa Major