La mostra s’inaugurarà el proper 6 de setembre al Centre Cultural Sant Domènec i es podrà visitar fins el diumenge 22 de setembre.

La pintora figuerenca Paloma Vidal presentarà el proper divendres 6 de setembre, a la sala d’exposicions del Centre Cultural Sant Domènec de Peralada, una selecció de 16 peces del seu treball sobre tela i sobre paper realitzat amb tècniques mixtes i de collage, ‘L’extensió de la imatge’.

La figuerenca Paloma Vidal va estudiar a la Facultat de Ciències de la Informació i la Imatge de Barcelona i cinematografia a l 'acadèmia TAI (Taller de artes imaginarias) de Madrid. Al llarg del seu període d'aprenentatge de les arts plàstiques, combinà la seva passió per la pintura i el cinema amb la lectura i els viatges. Assistir a tallers de creació visual/plàstica i es formà com a pintora de manera autodidacta.

Ha exposat individualment i també ha participat en diverses exposicions col·lectives a Roses, Vilabertran, Barcelona, Osca, Salamanca i Castella i Lleó, entre d’altres. Així mateix ha col·laborat com a il·lustradora de revistes. L'any 1999 creà el taller de pintura Transformes on es dedica a formar als participants en la producció plàstica i a l’exploració en clau lúdica el potencial visual de la forma en el si de l'experiència creativa.

La mostra es podrà visitar fins el diumenge 22 de setembre, en horari de l’oficina de Turisme.

Peralada Expo 01