El Music&Wine de Llançà torna a apostar per posar en valor els productes gastronomics locals

L'Ajuntament de Llançà conjuntament amb l'Associació de Comerciants del municipi han organitzat un any més l'anomenat "Music&Wine", un cicle de concerts a l'aire lliure acompanyats de degustacions de vins de la DO Empordà i de tapes elaborades pels bars-restaurants de Llançà.

Aquesta activitat es va dur a terme durant els mesos de juliol i agost a les 20h els dimecres a la Plaça Major de la Vila i els dijous al Passeig Marítim a partir de les 20h.

Val a dir que des de les Àrees de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica es considera que aquesta és una bona manera per a promocionar els vins de la nostra zona sense que el visitant s'hagi de desplaçar al propi celler, tot combinant oci i enologia en un mateix espai. A més, aquest any s'han tornat incorporat les tapes les quals estan fetes per una bona part dels bars-restaurants de Llançà.

Per concloure aquest programa, el proper dissabte 7 de setembre, es farà a partir de les 19h al Passeig Marítim de Llançà "l'Escamarlanada + Music & Wine" on es podrà degustar l'Escamarlà de Llançà, molt ben acompanyat de bona música, bons vins i un tast de Gin Tònics amb els Licors Quevall de Llançà.