Asunto: Viu les Jornades Europees del Patrimoni a Sant Pere de Rodes i Vilabertran

Divendres 11 d'octubre Sant Pere de Rodes donarà el tret de sortida a les Jornades Europees del Patrimoni amb el concert En un Miralh de Mos Azimans.

La formació de Mos Azimans sorgeix el 2009 de la mà de Pau Marcos (viola i direcció), Laia Frigolé (veu), Míriam Encinas (flautes i percussions) i David Codina (organetto) amb la intenció d'explorar els repertoris medievals.

El nom Mos Azimans es deu al trobador occità del segle XII Bernat de Ventadorn i és precisament a les poesies d'aquest trobador que van dedicar el primer treball discogràfic de la formació En un Miralh, gravat l'abril de l'any 2015 a Sant Pere de Rodes.

En un Miralh és un viatge per les passions amoroses a través de la bellesa que traspuen els chans que Bernat de Ventadorm va dedicar a Margarida de Turena, a qui ell anomenava Mos Azimans, és a dir, "el meu imant".

- Dia: 11/10/2019
- Hora: 19h
- Lloc: Església de Sant Pere de Rodes
- Activitat gratuïta, cal fer reserva prèvia al 972 387 559 / 972 194 238

Com cada any, al llarg del cap de setmana tant el monestir de Sant Pere de Rodes com la Canònica de Vilabertran viuran jornades de portes obertes, i com a novetat, enguany oferirem visites guiades amb intèrpret de llengua de signes catalana.

Visita guiada a Sant Pere de Rodes:

- Dissabte 12/10/2019
- Hora: 12h

Visita guiada a la Canònica de Vilabertran:

- Diumenge 13/10/2019
- Hora: 12h

Aquestes visites guiades són gratuïtes, per a persones sordes i acompanyants es recomana fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.