Recollida de brossa a la platja de l’Almadrava, diumenge 27 d’octubre

El proper diumenge 27 d’octubre, tindrà lloc de 9 a 12 h del matí, una jornada de neteja de la platja de l’Almadrava de Roses.

L’actuació s’emmarca dins les activitats programades per "Mou-te pel Mar!", una plataforma que pren com a eixos l’esport, la salut i la consciència mediambiental, i que comptarà amb la participació de l’Ajuntament de Roses, la Confraria de Pescadors de Roses i el Grup d’Acció Local de Pesca-GALP.

Les persones que se sumin a la iniciativa, ja siguin particulars o provinents de clubs i entitats esportives, etc, poden participar nedant, corrent o caminant, recollint al mateix temps la brossa que trobin escampada pel terra i pel mar.

Una de les singularitats de la campanya és la  implicació de la comunitat pesquera. Durant els dies previs a l’acció de diumenge, les barques que surtin a feinejar recolliran els residus que trobin a alta mar i els dipositaran a la seva arribada a port en uns contenidors habilitats per l’ocasió, visualitzant així la brossa que s’acumula al mar i promovent un moviment social que neix de la preocupació per la conservació del mar.