Campanya Recollida de Joguines a Castelló d'Empúries

Un any més, Castelló d'Empúries col·labora amb la Campanya de recollida de joguines noves de la Creu Roja. Un projecte en el que hi treballa la Creu Roja juntament amb els Espais Joves, l'alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) i de la UEC, alguns comerços del municipi i els voluntaris i voluntàries de Càrites.

Per tal que la campanya arribi a bon port, els Espais Joves del Municipi s'encarreguen de gestionar i coordinar els diferents col·laboradors: els i les alumnes del PTT que s'han ocupat de senyalitzar, decorar i fer difusió dels punts de recollida; l'alumnat de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) que a més d'ajudar a fer la difusió han construït unes guardioles per a fer donatius; els comerços que ajuden a acabar de completar els lots de joguines així com l'ajuntament que també hi fa una aportació i, per últim Càrites, que s'encarreguen d'embolicar els paquets per a cada nen i nena.

Des de Creu Roja es posen les bases per una bona campanya fomentant que les joguines siguin noves, no bèl·liques i no sexistes. Cal destacar també que Creu Roja compra algunes joguines per ta d'aconseguir que tots els nens i nenes tinguin l'oportunitat d'estrenar una joguina en aquestes dates.

Tothom qui vulgui col·laborar portant joguines ho podrà fer als cinc punts de recollida que hi ha al municipi: a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries (8 h a 14 h), al Centre Emprèn i al Casal Cívic d'Empuriabrava (8 a 14 h) i als Espais Joves (15 h a 19 h).