Projecte LOLA s'ofereix a passejar els gossos de la gent que no pot sortir de casa

L´entitat animalista LOLA engega un projecte pilot per donar una solució a les persones grans o d´algun altre col·lectiu vulnerable, que degut al confinament d'aquest dies no puguin treure el seu gos a l´exterior.

De moment s'inicia als municipis de Llers, Peralada, Siurana i Vilajuïga on veïns ja han començat a mostrar interès en aquesta tasca.

“Vam començar a estructurar aquest repte a Vilajuïga a on sabem de persones que necessiten un recolzament, tant persones grans com de professionals de la salut que aquests dies treballen heroicament sense temps per altres tasques. Si els podem ajudar en aquest tema aquest serà el nostre granet de sorra en aquests dies tan difícils” comenta Noemi Morales, responsable de comunicació de Projecte LOLA.Es farà seguint les instruccions que ha fet públiques aquest diumenge la Dirección General de Derecho Animal del Govern Espanyol: “Apel·lem a la solidaritat de tothom. Segurament en el nostre entorn sabem d´algun veí, familiar o amic que necessita un cop de mà amb els seus animals. Hem de tenir en compte que hi ha persones que no tenen a ningú de confiança per demanar aquest favor. És el moment de ser solidaris i empàtics. De ben segur quan tot això passi, que passarà, ens podrem sentir orgullosos de tots nosaltres” diu la Maria Sánchez, directora de Projecte LOLA.

LOLA ha contactat prèviament amb els municipis per oferir aquest servei i els consistoris informaran si tenen constància de persones que ho necessitin. La resposta per part seva ha estat ràpida i completament positiva, segons ens comenta la Noemí.

Per més informació es pot contactar directament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.