L’Ajuntament de Figueres i la Residència canina VilaDescans prorroguen l’acord per acollir mascotes del personal sanitari i l’amplien a les de malalts per COVID-19 i persones sense llar

Fa una setmana que la residència canina acull mascotes de personal sanitari.

L’Ajuntament de Figueres amb col·laboració amb la Residència canina VilaDescans han ampliat al servei i allotjaran mascotes de persones amb COVID-19 així com també mascotes de persones sense llar durant l’estat d’alarma. A part de d’acollir les mascotes també faran un servei de recollida a Figueres.

D’aquesta manera s’amplia el servei que ja es va començar a oferir fa més d’una setmana per tal d’acollir les mascotes del personal sanitari.

SOBRE VILADESCANS
Residència canina situada a la província de Girona, a 5 km de Figueres; entre les poblacions de Pont de Molins i Cabanes, Alt Empordà.

Modernes instal·lacions en un terreny de 12.000m2, totalment tancat en plena natura, dedicats al benestar del seu gos. Habitacions individuals amb pati individual, calefacció, aïllades tèrmicament i contra humitats.

Atenció i vigilància les 24 hores, higiene i desinfecció rigorosa, passejos diaris en espais especials per a ells, servei veterinari permanent.

VilaDescans garanteix el benestar del teu gos durant els dies que necessitis que tinguin cura de la teva mascota i disposa d'un espai immillorable perquè el gos pugui córrer i cremar energia. VilaDescans aposta per la sociabilització dels animals, fent que els gossos interactuïn i juguin entre ells.