La Brigada Municipal de Roses se suma a les tasques de desinfecció de carrers

La Brigada Municipal de Roses, un dels serveis que l'Ajuntament de Roses ha establert com a essencial en compliment del Reial Decret Llei aprovat ahir pel Consell de Ministres, ha iniciat avui un pla de desinfecció específic en aquells espais públics de la població que poden presentar una major concurrència de persones.

D'aquesta manera, les tasques de la brigada passen a reforçar la intensificació de les tasques de neteja iniciades a Roses des de l'inici de la declaració de l'estat d'alarma, parant una especial atenció en aquells carrers i espais que poden presentar una major afluència de persones, com ara mercat municipal, CAP, farmàcies o supermercats.

Aquests treballs se sumen als ja engegats fa dies per l'empresa adjudicatària del servei de neteja a Roses a petició de l'Ajuntament, consistents en la intensificació de la neteja i desinfecció de contenidors i boques de contenidors soterrats i dels espais urbans més concorreguts amb pressió d'aigua, detergents, lleixius i productes desinfectants específics.

Juntament amb els serveis de la brigada, l'Ajuntament de Roses ha establert els següents serveis essencials municipals:

1 treballador/a al Servei d'Atenció al Ciutadà (només atenció telefònica)
2 treballadors/es al Departament d'Acció Social
Brigada municipal
Servei de Neteja
Servei de cementiri

La resta de personal municipal continua treballant en la modalitat de teletreball,
La ciutadania pot realitzar les seves gestions amb l'Ajuntament de manera telemàtica o telefònica mitjançant els següents canals:

Web: roses.cat
e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 972 25 24 00. Horari: de 9 a 14 hores.
Policia Local: 972 15 37 15. Horari: les 24 hores