Obertes inscripcions per a la Ruta de les Tapes i Fira de la Cervesa

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per als bars i restaurants que vulguin inscriure’s a les diferents campanyes gastronòmiques que es realitzaran a Roses durant la tardor.

D’una banda, la Fira de la Cervesa, que tindrà lloc del 10 al 12 d’octubre, oferirà enguany tres novetats: Menú Maridat, Tapes a la Fira i Tasts de Cervesa. Per la seva banda, la Ruta de les Tapes es realitzarà la primera setmana de novembre, d’acord a la decisió consensuada entre restauradors i Ajuntament.

El període d’inscripcions per a totes quatre campanyes fins al 4 de setembre. Fora d’aquest termini no s’acceptaran noves adhesions.


La Ruta de les Tapes de Roses se celebrarà enguany de manera excepcional a la tardor, entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre, després que quedés ajornada el passat mes de març a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid 19. Les noves dates per a la seva realització han estat decidides durant les reunions mantingudes entre el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i els empresaris del sector de la restauració, per establir les accions a implementar per a la reactivació de l’activitat econòmica a la població.

Aquest ajornament possibilita ara l’obertura d’un segon període d’inscripcions per a aquells establiments que no s’havien adherit a la campanya inicial del mes març. Els interessats poden apuntar-se enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Posteriorment, rebran les indicacions i el formulari d’inscripció necessaris. Pel que fa als restauradors que ja estaven inscrits a l’edició prevista al març, rebran directament un correu electrònic per a la confirmació de la tapa amb la qual volen participar en la campanya.

Una altra convocatòria que s’obre durant les mateixes dates, és a dir, fins al 4 de setembre, és la inscripció per participar a la Fira de la Cervesa, que enguany tindrà lloc a Roses entre el 10 i el 12 d’octubre. En aquesta edició, la Fira presenta importants novetats, que centren la seva atenció en el món gastronòmic.

D’una banda, la Fira ofereix la possibilitat d’inscriure’s a la campanya "Menú Maridat", que proposa als restauradors dissenyar menús maridats amb alguna de les cerveses participants a la Fira. La proposta "Tapes a la Fira de la Cervesa", permetrà a una selecció de restaurants oferir una tapa o platet a preus populars, dissabte 10 d’octubre al migdia, des de la carpa de la Fira de la Cervesa que s’instal·larà a l'Illa d'Ítaca. Per últim, la campanya "Tasts de Cervesa", ofereix a bars i restaurants la possibilitat de dur a terme cates de les cerveses artesanes participants en la mostra durant la setmana prèvia a la celebració de la Fira.

Els interessats a participar en alguna d’aquestes campanyes, poden enviar des d’avui un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i rebran el formulari d’inscripció corresponent.