L’Ajuntament de Figueres acorda les Distincions de Ciutat de Figueres 2020

La Comissió del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Figueres ha acordat les distincions de Ciutat de Figueres que han de ser ratificades el pròxim ple municipal ordinari previst pel dilluns, 5 d’octubre.

Els acords adoptats per la Comissió són:

Parròquia de Sant Pere de Figueres: Medalla d’Or de la Ciutat, en la celebració del seu mil·lenari, com a reconeixement als excepcionals serveis que ha prestat a la ciutat en els àmbits social, cultural, educatiu, sanitari i religiós.

Albert Tomàs Bassols (Vilabertran 8/04/2020 – Llançà 3/07/2020): Fulla de la Figuera de Plata 2020, a títol pòstum. Per haver destacat en la seva trajectòria pel compromís amb la ciutat de Figueres, tant a nivell comercial i empresarial com en defensa de la llengua, la cultura i el patrimoni empordanès.

Consell Esportiu de l’Alt Empordà: Medalla al Mèrit Esportiu, en la categoria de plata. En reconeixement als més de trenta anys de foment a la ciutat de Figueres de l’activitat esportiva en edat escolar, amb l’objectiu de fer de l’esport un instrument educatiu i d’integració social de tots els infants.