Útils, parament de tot tipus de taules i útils per a la cuina

La Carol i en Quique són els propietaris de la botiga Útils, destacada obertura aquest estiu a Figueres. Ofereixen tot allò essencial i més actualitzat pel parament de tot tipus de taules i útils per a la cuina. Ella, des de la nova botiga del carrer Colom número 32 (cantonada amb el carrer dels Fossos), ens descriu la filosofia del negoci, que ja compleix gairebé una dècada.

- Explica’ns una mica la història del negoci:
Des de fa uns 8 anys, amb en Quique vam engegar el projecte, bàsicament oferint i distribuint productes de neteja per a l’hostaleria. El negoci a poc a poc ha anat creixent, fins a tal punt que ara, des de fa més d’un any, també oferim paraments i material molt més divers per al sector.

- I, ara, amb el local físic, quina és la filosofia del negoci?
Vam decidir donar vida a un espai físic sobretot perquè ens ho demanaven els nostres clients, molts ells amos de negocis. No era fàcil atendre’ls només ensenyant-los els productes del catàleg o carregant el material del nostre magatzem per mostrar-los-hi i així moure-ho tot amunt i avall. No donàvem l’abast. D’aquesta manera, tant ells com nosaltres valorem molt positivament l’existència d’aquesta mena de showroom.

- Per què heu decidit obrir el local a Figueres?
La raó principal és perquè la majoria dels nostres clients són de Figueres. Ser, doncs, a la comarca de l’Alt Empordà és positiu, si bé tenim clients a Besalú i rodalies i molts altres arreu de la costa.

- Quina és la valoració des de l’obertura de l’espai?
La veritat és que tot plegat molt positiu. Sabíem que obrir ara, just a l’inici de l’estiu, era un repte, ja que és l’època de l’any més potent quant a la feina, i potser costaria fer front a tot plegat, per l’alt volum de demanda. Tanmateix, n’estem satisfets, erem conscients que era ara o mai. Seguim treballant amb intensitat i seguim ampliant clients: ens han visitat molts clients domèstics que, és clar, abans no teníem.