El nou Tints arranca amb força i amb una total renovació

Des de començaments de setembre, la Patri i en Josep són els nous comandants d’un dels espais més emblemàtics de Figueres: la cafeteria-restaurant Tints.

La relació d’en Josep amb el local no ve d’ara, sinó que és una cara ben coneguda al rovell de l’ou de la ciutat, atès que ja havia portat el local durant 13 anys. També comptarà amb la Lola, que havia treballat 11 anys amb ell, i amb en Joan, a les tardes. “Després d’una aturada de dos anys i mig, se’m va presentar, de nou, l’oportunitat i em vaig engrescar molt de pressa. Engeguem amb moltes novetats, però l’essència serà la mateixa: ser propers i fer que la gent se senti com a casa”, expressa en Josep.

Destaca, del nou local, la seva ampliació, mitjançant l’espai del costat que anteriorment era una botiga de roba. “Amb l’ampliació, és evident que tot plegat agafa més magnitud: des de la cuina i la barra fins a l’espai de taules, amb algunes d’altres i d’altres de baixes, segons el concepte que busqui cada client. El Tints tindrà, per tant, un major potencial: espai per concerts, exposicions, cursos de còctels i, sobretot, la principal novetat dels divendres i dissabtes al vespre, que se serviran sopars”.

Efectivament, a diferència de les altres etapes del local, a partir d’ara als divendres i dissabtes s’hi pot sopar, amb propostes de tapes, amanides, embotits i una extensa carta de vins. De dilluns a dissabte, a banda dels interessants esmorzars, el Tints ofereix menús al migdia, amb propostes de peix, carn o plats vegetarians de segon plat, on dominen els productes de proximitat.

A més, de tant en tant, alguns dimecres i dijous, s’oferiran sopars amb maridatges i concerts. La primera d’aquestes propostes ja va dur-se a terme aquest passat dijous 17 d’octubre, amb un concert que va omplir el local; dies abans, les 49 places ja estaven reservades. “L’objectiu d’aquestes activitats que farem regularment és que la gent es faci seu el local. Esperem que el nou concepte agradi i que la gent ens faci confiança. Volem donar vida al centre, per tal que la ciutat, i concretament la zona turística, torni a ser cada vegada més atractiva”.

Quant a la reobertura, els dos socis es mostren d’allò més satisfets, després d’aquestes primeres setmanes tan intenses: “Hem tingut una rebuda molt maca. La gent ens ha felicitat pel canvi ofert en el local, sobretot molts turistes que, passejant-se pel centre durant el setembre, han confiat en nosaltres. Al principi, volíem encetar aquesta nova etapa només fent alguns retocs al local, però ens vam engrescar i el resultat és clar: canvi integral, de dalt a baix”. No hi ha dubte, doncs, que el nou local del carrer dels Tints va pel camí de tornar a ser un dels locals de moda de la ciutat de Figueres.

Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints
Tints