La inauguració del Alàbriga Hotel & Home Suites 5*GL porta glamour i luxe a la Costa Brava

Paco Pérez (Miramar, de Llançà) tindrà cura dels dos restaurants gastronòmics i Manel Vehí, (Bar Boia), de la cocteleria del Sea Club.

El passat divendres 7 de juliol, la platja de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols es va vestir de gala per acollir una celebració única: l’esperada obertura de Alàbriga Hotel & Home Suites.una nova instal•lació hotelera de luxe que compta amb un ampli ventall de possibilitats per a gaudir de l’esbarjo i on Luxe, confort i bellesa s'uneixen en un projecte singular: trenta Home Suites Deluxe d'entre 84 i 97m², amb un ampli balcó privat o terrassa des del qual es pot contemplar la bellesa de la badia de S’Agaró; un Sea Club a tocar de l´aigua del Mediter¬rani, un spa/wellness, un centre de medicina estètica i dos restaurants, Terra i Garden, comandats pel doble estrella Michelin Paco Pérez (Restaurant Miramar). l’edifici del nou hotel, amb la façana amb les formes sinuoses que evoquen una embarcació, el Alàbriga, arrenca ancorat en la costa que s'alça sobre la platja de Sant Pol, com un gran iot a terra, des del qual els clients, quan surten a la terrassa, tenen la sensació estar a bord.
Pel que fa a la inauguració, música, llum, espectacle i gastronomia d'autor es varen fondre en una vetllada màgica que ha començat a aquest projecte tan ambiciós, que promet rellançar la riquesa natural i cultural d'aquesta regió mediterrània a nivell internacional.
Al voltant de 500 convidats es donaren cita al grand opening del nou hotel 5 estrelles GL que van poder gaudir d'una nit única en un entorn incomparable. Van tenir l'oportunitat de ser dels primers a descobrir l'interior de l'hotel i el que aquest oferirà als seus hostes perquè visquin l'autèntica experiència Alàbriga. El concepte sobre el qual es basa la filosofia de l'hotel es distingeix per oferir serveis exclusius totalment personalitzats que difícilment es poden trobar en un altre establiment similar.

Convidats famosos entre els assistents

Una de les protagonistes de la nit va ser el sopar, a càrrec del xef de l'hotel, Paco Pérez, que compta amb 5 estrelles Michelin. El restaurant Terra, juntament amb els espais culinaris del Sea Club i el Garden, conformen l'oferta gastronòmica de Alàbriga Hotel, basada en la deliciosa cuina tradicional de la Costa Brava i que de ben segur atraurà als amants d'aquest tipus de cuina mediterrània d'arreu del món. El glamur va regnar en aquesta cita amb tots els seus convidats passant per la catifa vermella i, especialment, per la presència de l'actriu internacional establerta a Hollywood Ana de Armas, protagonista de la nova pel•lícula“Blade Runner” i que va atreure totes le mirades. Convidats internacionals, alta societat de la Costa Brava i altres celebritats com Xavi Hernández, ex jugador del FC Barcelona, tampoc es van voler perdre l'esdeveniment que va donar inici a aquesta nova aventura. La que es va convertir en una de les convidades més esperades va ser Carmen Cervera, la Baronessa Thyssen, qui posseeix una casa a la mateixa localitat i, que es va declarar enamorada de l'idíl•lic lloc.
L'esdeveniment també va comptar amb un espectacle en exclusiva a càrrec d"Els Comediants", amb diferents disciplines artístiques. Foc, aigua, música i acrobàcies van dominar una “performance” que va servir per lliurar als propietaris, la parella Valery Scherer i Svetlana Scherer, la clau de l'antic Hotel Alàbriga sobre el qual s'erigeix el nou i que conserva el nom en el seu honor. Els convidats van poder descobrir la història d'aquest establiment mític de Sant Feliu de Guíxols a través d'un vídeo “mapping” projectat a la façana de l'edifici. La nit va acabar amb una festa animada per la música del Dj Aster, resident de l'hotel, i del convidat, Fred Guzzo. A més, els assistents a la festa van tenir l'oportunitat de provar els còctels del premiat Manel Vehí, del Bar Boia, de Cadaqués i cocteler del Sea Club de l'Hotel, que va elaborar alguns dels seus combinats més singulars per a l'ocasió. Un castell de focs artificial va posar punt i final a la inauguració.


Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel
Alàbriga Hotel