Núria Escarpanter

Núria Escarpanter (Junts per Llançà), qui està previst que assumeixi l’alcaldia d’aquí a dos anys, destaca que tant ells com el PSC coincideixen en diversos eixos de treball, tal com queda plasmat els seus respectius programes electorals.

Francesc Guisset

Francesc Guisset, investit alcalde el passat dissabte 15, és el primer alcalde socialista a Llançà, després del pacte amb Junts.

Lluís Pujol

Lluís Pujol, alcalde de Masarac, ens presenta la seva festa major, com és tradició quan s’enceta el mes de juliol.

Agnès Lladó

El pacte a quatre dona el govern a Agnès Lladó, sent així la primera alcaldessa republicana de Figueres des de 1979.

Josep Buixó

Josep Buixó ha estat regidor del consistori figuerenc des del passat mes de desembre fins a aquest 15 de juny, un cop celebrat l’acte d’investidura dels nous regidors.

Masquef, emocionat amb la plaça de l’Ajuntament plena de seguidors

El matí del dissabte 15 va ser intens pel líder de Junts per Figueres, amb una històrica rebuda al ple d’investidura al consistori figuerenc.

Júlia Gil

Ser propers, com a alcaldessa i com a grup polític, per tal de donar un bon servei als veïns, és la premissa d’una Júlia Gil molt satisfeta, després d’haver obtingut una fantàstica resposta el passat dia 26 de maig en les eleccions a Avinyonet de Puigventós.

Joan Fàbregas

Joan Fàbregas, que continuarà 4 anys més com alcalde d’Albanyà, té molt clares les millores que necessita el municipi, el qual confia que segueixi culturalment potent. Per Sant Joan i per Sant Pere hi haurà activitat.

Agnès Lladó

Amb més de 3000 vots, ERC passa de 3 a 5 regidors al consistori figuerenc. Agnès Lladó, des del capdavant del partit, en fa una bona valoració.

Xavier Barranco

Xavier Barranco aconsegueix 7 dels 9 regidors del consistori de Portbou i passa a ser el nou alcalde, en substitució de Trino Martínez, que segueix a l’ajuntament com a 1r Tinent.

Xavier Amiel

Xavier Amiel afirma que, des de Canviem Figueres, es mostraran oberts cap a possibles pactes, però recorda que seran exigents d’acord amb les seves idees per canviar Figueres.

Jordi Masquef

Jordi Masquef, satisfet amb els més de 5.000 vots aconseguits, té clar que es treballarà per definir un govern més ampli i més fort. L'alcaldable de Junts per Figueres i actual alcalde en funcions manté converses amb la resta de grups.

Héctor Amelló, portaveu de Cs a Figueres

Héctor Amelló, portaveu de Cs a Figueres, destaca, després dels resultats a les municipals, que el partit segueixi “en fase de creixement” a la ciutat.