Meritxell Ibarz, regidora de cultura i festes

Els productors de la zona hi ofereixen, de nou, totes les seves varietats de poma. A més, durant tot el dia, hi haurà activitats per a tota la família, com gimcanes, concursos i música.

Com és habitual, any rere any, el poble de l’Armentera presenta, pel segon diumenge d’octubre, la seva Fira de la Poma. Enguany serà la 22a edició, mantenint-se, per tant, com una de les fires amb més història de la comarca.

L’activitat principal, amb els productors i compradors d’aquesta fruita com a protagonista, es concentrarà, durant tot el dia, a la plaça de l’Església. Com a producte estrella, un clàssic: el suc de poma natural, el qual es fa amb el trull de forma manual. A més, també es podrà gaudir dels mojitos de poma.

A banda de la poma, els visitants també trobaran parades amb productes artesans i demostracions d’oficis, així com una gimcana, un concurs d’idees per fer l’arbre de nadal (destinat a la mainada), un tast de plats cuinats amb poma, animació infantil i sardanes. Val la pena destacar que la Sala Nova s’obrirà per tal que tothom pugui veure i comprar pintures d’artistes vinculats amb el municipi.

Meritxell Ibarz, regidora de cultura i festes, transmet com de satisfet i il·lusionat està l’equip de govern amb la fira, la qual ella defineix, especialment, com a “molt familiar i molt acollidora”. Destaca “la forma com tot el poble s’hi bolca”, recordant que “pràcticament totes les associacions hi participen”. L’AMPA, per exemple, s’encarregarà de la venda de coques i entrepans i, en definitiva, del servei de bar.

La programació aqui