Xavier Oliveras és Tinent d’Alcalde, Tresorer i President de la Comissió de Gestió Territorial a Borrassà.

Xavier Oliveras és Tinent d’Alcalde, Tresorer i President de la Comissió de Gestió Territorial a Borrassà.

Quines són les principals accions que es portaran a terme al municipi?
L’acció més important que es portarà a terme aquest any es l’execució de l’última fase d’ampliació de l’escola. També s’asfaltarà el camí veïnal que uneix el terme municipal de Borrassà amb el poble de Santa Llogaia, ja que creiem que és un molt bon accés per arribar a Figueres en pocs minuts.

Entre d’altres coses s’està treballant amb la idea de millorar l’accés des de la C-26 a Borrassà per “l’entrada de la Creu Petita” i continuar l’actual carril-bici fins a Vilamorell fins a tornar a enllaçar amb Creixell.

En la seva opinió, com definiria la situació actual de Catalunya i com s’ha de resoldre?
La situació actual es d’una total incertesa per a tothom. S'hauria de resoldre per la via política. Ara toca tenir paciència, mesurant molt bé les accions que s’han d’anar duent a terme en cada moment per tal de poder aconseguir l’objectiu final.

Per on creu que passarà el futur de Catalunya?
En Carles Puigdemont hauria de ser, de nou, el president de la Generalitat juntament amb tots els consellers que han de formar el nou govern i poder actuar com a tals. S’hauria de restablir el funcionament normal de les institucions, de les entitats i també el de les persones que les formaven durant el govern anterior i treballar per a poder fer un referèndum per a la independència de Catalunya, el qual fos aprovat per l’estat espanyol.