Juli Quesada, Regidor a l'Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós

La Fira del Follet d'Avinyonet de Puigventós tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre, de les 10h del matí fins les 20h.  

Quines activitats es duran a terme durant la Fira del Follet?
En resum, es realitzaran tallers, exhibicions de l'escola d'Art i altres especialitats, una mostra del Petit poblat d'Avinyonet fet pels alumnes de l'escola Gonzal Comellas, gimcanes, actuacions d'animació en llocs fixes i també itinerants en diferents punts del casc Antic. Hi haurà una varietat de jocs en família, l'espai de 0 a 3 anys on la llar d'infants del poble faran les seves activitats obertes al públic, una festa Holi i una festa de Confeti amb Dj Pere. En el jardí de la biblioteca hi haurà diferents menjars per petits i grans. Ideal per passar el dia. Destacar que el dissabte farem un sopar dels follets nocturns amb música en viu d'en Cesc. La cirereta d'aquest any serà l'actuació del Pot Petit.  

A més de l'actuació del Pot Petit, quines son les novetats per aquesta edició?
Com a novetat hi haurà el Racó del Petit artista, on els nens seran els protagonistes. També els dos nous personatges : el Petit Follet i la Nimfa de l'Estrella.  Val a dir que aquest any col·laborarem solidàriament amb AFANOC fent un taller de pedres màgiques, unes pedres pintades pels nens del poble i que, el dia de la Fira, el públic podrà fer un donatiu per cada pedra.  

També feu un concurs de disfresses de follets i Fada-Bruixa. En què consistirà el concurs?
Farem un seguiment fotogràfic de les disfresses durant la Fira i el diumenge, després de l'actuació del Pot Petit, donarem un petit premi a la millor Fada-bruixa i Follet.

Com hi participa el poble?
A través d'Associacions com els amics de la biblioteca, Vendaval, el Grup pica-rasca, Gas Mountain , voluntaris, l'AFA, l'escola, la llar d'infants i el casal d'estiu. També com a espònsors.

Què és el que més t'agrada de la Fira del Follet?
Per a mi, el millor espectacle és veure que els infants i les famílies s'ho estan passant bé, i crear un ambient molt lúdic, social, cultural i creatiu on la rialla és la principal protagonista.