Àngel Posas, alcalde de Sant Miquel de Fluvià

L'Àngel és el carter del seu poble, i a més n'és l'alcalde. Gaudeix treballant per Sant Miquel de Fluvià en tots els sentits. Per això, es torna a presentar a les eleccions municipals del 2019.

Quina és la teva valoració de l'actual legislatura?
És molt positiva. Nosaltres ja portem l'embranzida de 4 legislatures, això també es nota. Hi ha moltes coses que tens començades de la legislatura anterior i les acabes en aquesta.

El fet de tenir projectes d'una legislatura a l'altre és el motiu de presentar-te a les eleccions de l'any vinent?
Bé, el motiu principal és que m'agrada molt ser l'alcalde del meu poble. No és que m'agradi la política. Ser alcalde del meu poble sí.

No t'agrada al política però et presentes sota les sigles del PSC
La primera vegada que em vaig presentar va ser d'independent, precisament contra el PSC. Els primers 4 anys vaig ser alcalde independent, sense estar a cap partit. Això feia que molts partits ens festegessin. I sincerament, el PSC és el que em va ajudar més.  Si hagués de canviar seria per tornar a anar d'independent.

Al final, també soc president del futbol i estic a la comissió de festes. Vull ser l'alcalde perquè m'agrada fer coses pel poble, no per la política. Preferiria que en pobles petits com el nostre els alcaldes fossin independents.

Les línies de treball que presentareu al programa tenen caràcter continuista o hi ha algun projecte nou?
Mirem de tocar tots els temes possibles. El nostre principal és temes d'educació, l'escola, jovent,.... I altres obres pel benestar del poble. Intentar prioritzar si hi ha mancances, però la idea és continuar. Un dels aspectes que mantindrem és la promoció del monestir. Queda molt per fer, per arreglar. Això no ho deixarem fins que ho tinguem enllestit.

Et presentes amb el mateix equip?
Encara no ho hem parlat. Tan de bo continuïn tots perquè ens entenem bé. El pitjor serien discrepàncies internes. Com que això no passa, a mi m'agradaria que continuessin els mateixos. Sinó caldrà buscar gent, i això en els pobles petits és molt complicat. La gent del poble ajuda en el que sigui, però quan parles d'ajuntament, no tothom hi està disposat.