Jordi Danés

Les pel·lícules en versió original que es projecten cada dijous són un servei bastant consolidat als Cinemes Roses, tal com ens explica en Jordi Danés, el propietari.

- Quina és la valoració del present any?
La primera meitat de l’any no ha estat satisfactòria, si bé durant els mesos d’estiu el nombre de clients rebuts ha augmentat bastant. Les expectatives eren altes, sobretot amb la baixada de l’IVA al 10%. Tanmateix, no hi ha hagut cap blockbuster destacat, cap pel·lícula d’aquestes que trenca taquilles. Algunes de les més exitoses: Los Increíbles o la més recent Mamma Mia.

- Com pronostiques el que resta d’any?
Confio que seguirem amb la línia ascendent dels últims 3 o 4 mesos i ens aproparem, d’aquesta manera, a uns números similars a l’any anterior. Cap a les acaballes d’any projectarem Mary Poppins i alguna altra pel·lícula infantil que ha d’arrossegar força públic.

- Quin tipus de públic soleu rebre?
Sobretot gent de Roses, és clar, però també de pobles veïns com Cadaqués, Pau, Vilajuïga i també d’Empuriabrava. En general, es té concebut que a l’estiu no treballem tant, si bé la realitat sol ser una altra: ens visiten molts clients de Barcelona i de la resta de l’estat que passen uns dies a la zona, molts d’ells a la seva segona residència.

- Per què un cinèfil ha d’escollir els Cinemes Roses?
Treballem per tenir unes instal·lacions òptimes, que hi domini la netedat, modernes i sempre ben cuidades. Recentment, per exemple, vam canviar les butaques. A més, cada dijous a les 20.30 hores, projectem cinema en versió original, un servei que s’ha consolidat bastant des de fa ja gairebé un any. Quant a la tardor i l’hivern, intentem oferir cinema més d’autor, ja que una de les premisses que tenim és satisfer a tots els tipus de públic.