Quim Felip

Conversem amb Quim Felip, regidor del PDeCAT de Figueres, que des del passat mes de juliol també és diputat a la Diputació de Girona.

- Com s’ha dut a terme el relleu en el càrrec?
El relleu, ja com sabeu, s’ha produït a causa del nomenament de la Marta Felip, l’alcaldessa, com a Secretària General d’Empresa i Coneixement. Així, just després que ella anunciés que deixaria les seves tasques a la Diputació, es va proposar que jo fos la persona escollida per ocupar el seu lloc.

- Personalment, com valores aquesta oportunitat?
Sense cap mena de dubte és una oportunitat que valoro molt positivament. Sobretot per poder continuar treballant per a la ciutat des de la Diputació i, d’aquesta forma, poder col·laborar i ajudar als ajuntaments gironins com a Diputat de Programes Europeus.

- Vas prendre possessió el mes de juliol. Com han estat aquests gairebé 3 primers mesos?
Ha estat un primer trimestre productiu, bàsicament amb la intenció de conèixer l’àrea. Tanmateix, des del Consell Comarcal i des de l’àrea de Turisme ja ens encarregàvem dels Plans de Foment Territorial del Turisme, Feder, Poctefa (període 2014-2020), cosa que ha fet que la meva adaptació al nou càrrec de Diputat Provincial hagi estat més àgil.

- Veus factible compaginar el nou càrrec amb l’ajuntament figuerenc?
Sí, i tant, ho veig factible, positiu i productiu. De fet, haver presentat la meva renúncia a la vicepresidència del Consell Comarcal, Adrinoc i Arca implica això: poder-me dedicar paral·lelament a l’Ajuntament. Des de la Diputació, vull ajudar, gestionar i aportar tot el possible en benefici dels nostres municipis i la seva gent.