Jordi Soto, alcalde de Siurana

Jordi Soto, alcalde de Siurana: "Pel 2019, desitjo que continuï l'ambient de germanor".

Decorareu el poble per les festes de Nadal?
Aquest Nadal es decora el poble amb llums de Nadal. No podem oblidar que també farem l'encesa de l'arbre dels desitjos, que vàrem començar a fer l'any passat.

Quines activitats podrem trobar a Siurana?
Estem preparant un dinar solidari per la Marató, amb l’objectiu de poder recaptar diners per ajudar en la investigació contra el càncer.
Pel dia 29 de desembre farem l'arribada dels Patges Reials al poble de Siurana, amb desfilada de la carrossa, la benvinguda als patges, l'entrega de cartes als patges, la cantada de nadales per part de la coral del poble, formada pels veïns de Siurana, i per últim la sortida i comiat als patges.
D’altra banda, el dia 1 de gener és la festa major de Siurana i fem l'ofici de missa amb cantada de la coral veus blanques de Vila-sacra. Seguidament farem sardanes a la plaça del poble i a la tarda farem concert realitzat pels mestres Parrot i Sorrell.

Com a alcalde, quines coses demanarà als Reis Mags d'Orient pel municipi de cara al 2019?
Per l'any vinent, desitjo que continuï l'ambient de germanor que es respira, ja que els pobles petits es depèn molt l'un de l'altre i, alhora, és allò que fa que sigui especial viure en pobles com Siurana.

L'alcalde us desitja un bon Nadal i bones festes a tothom!!