Joaquim Morillo, alcalde de La Vajol

Joaquim Morillo, alcalde de La Vajol : "hem fet unes inversions que han tornat a posar el poble al lloc que es mereix".

1. Quan falten uns mesos per acabar legislatura, quina valoració en fas?
La valoració ha de ser totalment positiva no només com a feina realitzada al poble sinó pel que hem pensat de fer-hi. Sense cap experiència prèvia com electes, el meu equip de govern hem hagut de treballar molt per poder gestionar l'alcaldia. Ara tenim un ajuntament que econòmicament es troba en una situació immillorable, i a més hem fet unes inversions que han tornat a posar el poble al lloc que es mereix.

2. Què t'ha mogut per tornar-te a presentar?
Tornar-me a presentar és una decisió que ja vaig prendre poc després de començar aquest primer mandat. Vaig veure que 4 anys donen per molt, però són pocs per dur a terme totes les propostes que vols tirar endavant. De totes maneres, al final són els veïns que decideixen qui volen al seu ajuntament.

3. Et presentes amb el mateix equip? 
Tant de bo, de moment no hem parlat, però a mi m'agradaria que sí. Si tens persones al teu voltant que pensen com tu i treballen de manera eficient, és ideal.

4. Quines són les línies de treball que presentareu al programa?
  Les línies de treball que s'hauran de concretar els mesos vinents, seran les mateixes del primer mandat: el compromís personal de no parar de treballar pels nostres veïns de manera transparent, honesta i ètica de tots els electes i tècnics de la corporació. Per tant hem d'escoltar dia a dia les seves inquietuds per poder donar resposta i no decaure en els reptes que sorgeixin durant el pròxim mandat.