Remei Costa encapçala la candidatura per a les eleccions municipals a Ventalló

Remei Costa va assumir l'alcaldia de Ventalló pel PDeCat el passat mes de Novembre, després que Joan Albert, alcalde durant els últims vuit anys, renunciés al càrrec. També van oficialitzar la seva renúncia els regidors que ocupaven el segon i tercer lloc a la llista pel relleu. Així, Costa encapçalà el govern municipal en la recta final de la candidatura.

Quines motivacions la porten a presentar- se com a alcaldessa?
Ja em vaig presentar amb l'anterior alcalde, Joan Albert, a les últimes eleccions. Ell ja va decidir que vuit anys serien el màxim de la seva alcaldia. Fa vuit anys, de bon principi, va dir que es presentaria com a màxim a dues eleccions. Per la meva banda, he estat gairebé quatre anys com a regidora de cultura. I hi ha moltes coses que m'he anat involucrant i m'ha anat atrapant. He pensat que presentant-me d'alcaldessa podria fer moltes altres coses i no només en l'àmbit cultural.

Tenen l'equip definit?
No del tot. Tots els que estem ara a l'equip de govern espero que sí que hi formem part i espero noves incorporacions. Però encara no puc dir noms i posicions.

Comencen a preparar programa electoral?
Sí, ja hem fet un parell de reunions, ho tenim apuntalat.

Què és el que cal posar sobre la taula de cara a la legislatura vinent?
No crec que hi hagi res que funcioni malament. Fins ara hem apostat molt per l'escola i les infraestructures. Som un municipi de deu nuclis, i això dificulta l'acció. De mica en mica hem d'anar arreglant les coses de cadascun d'ells. Cadascú vol que s'arregli el seu nucli, i gestionar tot això és complicat. Cal tenir en compte que ja fa un temps que els recursos estan molt minvats, no tenim grans recursos econòmics, i s'intenta mantenir un equilibri entre els diferents nuclis.