El dissabte 2 de març, tarda i nit de disfresses a Borrassà

Ens comenta la festa Xavier Oliveras, vicealcalde del municipi, amb la qual s’espera que grans i petits la gaudeixin. També ens repassa l’actualitat municipal més destacada.

Els carrers de Borrassà s’ompliran de música i color el primer dissabte del mes de març, amb una festa carnavalesca que, en els últims anys, aplega un bon nombre de públic. Una vegada més, amb el programa presentat, l’objectiu és proposar un alegre dissabte destinat a grans i petits, tal com ens comenta Oliveras, membre de l’equip de govern municipal.

A partir de les quatre de la tarda, la cercavila s’iniciarà a la plaça major. “El recorregut serà per diferents carrers del municipi i finalitzarà al centre cívic, amb xocolatada i música”, comenta el regidor. Després de l’entretinguda tarda familiar, la festa té continuïtat a la nit: a partir de les nou, sopar amb ball de disfresses al mateix centre cívic, amb discomòbil per fer sonar temes imprescindibles.

Quant a l’activitat municipal, Oliveras comenta que pròximament s’iniciaran els treballs d’asfaltatge de la carretera que uneix el municipi de Borrassà amb el de Santa Llogaia d’Àlguema. A més, s’estan substituint i adequant els gronxadors del municipi. Finalment, però no per això menys important, informa que a la coneguda plaça de la Geometria recentment s’han instal·lat uns moderns plafons els quals disposen de codi QR, per tal que els usuaris que ho desitgin puguin ampliar informació mitjançant la web municipal.

Borrassa Carnaval