Tramunt Cor obre les portes del Castell de Llers aquest dissabte

La primavera comença amb un més que recomanable concert de Gospel amb veus altempordaneses, programat pel dia 30 de març a les 19 hores.

En els últims anys, el poble de Llers ha impulsat els actes musicals especialment durant els mesos d’estiu en aquest bonic espai, amb molt bona resposta de públic. Ara, per encetar la primavera, des de l’ajuntament s’ha programat ja un esdeveniment destacat, tot apostant pel grup de Gospel Tramunt Cor, que oferirà el seu espectacle amb entrada gratuïta aquest dissabte 30 de març al vespre.

Sílvia Cañadas, des de la Regidoria de Cultura de Llers, espera que sigui un èxit d’assistència i espera veure-hi moltes cares conegudes: “Normalment, en els concerts que se celebren en aquest indret tan bonic del nostre municipi predomina gent d’altres pobles, que ja està molt bé, però m’agradaria que més llersencs i llersenques gaudissin d’aquestes bones estones musicals”.

La formació Tramunt Cor va néixer fa un parell d’anys i està formada per més d’una trentena de cantaires, residents a Figueres i a la resta de la comarca. Com a grup, afirmen que el seu principal objectiu és connectar amb el públic i, així, fer-lo gaudir amb el seu Gospel Contemporani i cançons espirituals. Els caracteritza, doncs, l’energia i la vivència en cadascun dels seus concerts. Són coneguts especialment a la comarca per haver-hi actuat sovint i també han estat presents a Olot i rodalies.

llers gospel