Narcís Bardalet

Narcís Bardalet, amb la seva candidatura En bones mans, va sortir clar vencedor en les eleccions de la Unió Esportiva Figueres celebrades la tarda del diumenge dia 31 de març a l’Estadi de Vilatenim.

El conegut metge va aconseguir la reelecció amb 153 vots dels 202 votants, és a dir, un 75% dels sufragis emesos. Luismi Martínez, el presidenciable rival, va sumar només 48 vots.

- Com valores l’intens diumenge del 31 de març?
Molt i molt positivament. Per sobre de tot, m’agradaria posar en alça la maduresa i el coneixement demostrats per part de la gran majoria dels socis. Sense cap mena de dubte, han deixat clar que no es deixen influenciar per cants de sirena, ni per promeses falses ni per crítiques cap a nosaltres sense sentit. També és bo veure que la massa unionista s’ha implicat, zero passotisme, amb la gran participació que hi ha hagut. En definitiva, no em cansaré d’agrair públicament i privada el fet d’haver obtingut majoria absoluta; que se m’hagi legitimat de manera tan extensa és una gran satisfacció.

- A partir d’ara, quin és el full de ruta, després de la reelecció?
Bàsicament seguir amb la línia traçada fins ara, sobretot amb l’objectiu de mantenir un elevat rigor econòmic, tal com hem demostrat amb els números resultants al llarg dels últims mesos. Igual d’important és el fet de reforçar el primer equip, fer costat a la plantilla per salvar la categoria ben aviat, durant aquesta temporada centenària i, llavors, posar-nos a preparar un projecte competitiu per la temporada següent. A més, posarem èmfasi en el naixement de l’equip femení, per arrancar amb ganes. Finalment, com no em canso de repetir, seguirem apostant descaradament pel futbol base.

- En caire ciutat, quina relació manté amb l’actual alcalde Jordi Masquef?
Personalment, ni ara ni mai he estat afiliat a cap partit polític. El que si és clar és que un president de la Unió sempre ha d’estar a prop i ha de mantenir una bona relació amb l’alcaldia, sigui qui sigui l’alcalde o alcaldessa. Amb en Jordi tenim bona sintonia sobretot perquè ell s’aprecia molt a la Unió, entre altres motius, per haver vestit la camiseta blanc-i-blava i haver estat directiu en l’època del president Revilla.