Jaume Homs

Jaume Homs aspira a la reelecció per així continuar fent història en la política municipal, sota el nom de Compromís per Navata - Junts per Catalunya.

Després de més de 30 anys a l’alcaldia, segueix entusiasmat i, sobretot, carregat de compromís. Homs presenta el seu equip amb un convidat de luxe, Jaume Alonso-Cuevillas, present el divendres 12 al Centre Cívic de Navata.

- Com estàs políticament parlant?
Bé, amb entusiasme i amb uns principis molt clars: pretenc actuar amb cautela i moderació per fer front a les respostes adients al municipi. Parlant en clau país, en l’escenari que ens ha portat el Govern d’Espanya, em defineixo moderat però amb una ferma voluntat i esperança que algun dia el nostre país, Catalunya, tingui la tan cercada llibertat.

- Com defineixes l'equip que t'acompanyarà en aquestes eleccions?
Confeccionar una llista per una candidatura cada vegada és més complex, bàsicament per l’exigència de la societat d’avui dia, en què la necessitat de compaginar la vida laboral i el desig de prestar un servei al municipi són dos factors sovint difícils de fer compatibles. Així, penso que caldria pensar un model de suport que fes més viable participar en la política de poble. Tot i això, presentem un equip transversal territorialment, amb paritat de sexes i amb cares renovades. En definitiva, un equip ben preparat per governar i un grup molt ampli tot darrere a punt per treballar, assessorar i ajudar als companys que els toqui governar i seguir traçant una línia ascendent.

- Com ha de seguir creixent Navata els pròxims 4 anys?
Urbanísticament ens limitarem a les directrius del POUM, que s’aprovarà provisionalment aviat i en el qual estem a sobre de manera exhaustiva. El que realment ens interessa treballar és el compromís cap a la millora d’equipaments com la Casa de la Vila i equipaments socials i esportius. La promoció de l’esport, en termes de salut i economia, no es pot aturar. També volem incidir en els aspectes com serveis, via pública i, especialment, medi ambient i persones. Navata ha de seguir creixent amb la línia traçada aquests darrers anys: amb el compromís de ser propers, transparents i decidits a treballar per seguir progressant com a poble.