Joana Julià: 'La participació i resposta obtinguda per part del jovent és molt bona'

El jovent també serà present a la tradicional Festa de Pasqua, la també anomenada Festa petita d’Avinyonet de Puigventós. Ens en parla Joana Julià, la regidora-delegada de joventut. Destaca l’activitat que hi haurà el dia 20 al camp de futbol.

- Enguany, al tradicional aplec, se li suma l’esport i la festa.
Efectivament. A banda dels actes de cada any, com el ball, el dinar de la gent gran o les sardanes a l’ermita de Santa Eugènia, per aquesta Setmana Santa, des de l'associació de joves Vendaval, s'ha decidit tornar a organitzar el mític partit de solters/es contra casats/des. Se celebrarà el proper dia 20 d’Abril a les 18h al camp de futbol del poble, amb posterior barbacoa, música i bon ambient! 

- Des de la regidoria de joventut, com valores la seva participació?
Després de la inauguració de l'espai jove, estem molt contents de la participació i resposta obtinguda per part del jovent. Les diferents activitats organitzades des de l'àrea de joventut han estat un èxit: el carnaval, la nit de cinema, els tallers de Nadal o simplement les tardes de jocs. Per tot això hem decidit seguir llegint les propostes de la bústia de suggeriments, per tal de fer-les possibles! 

- Comparteix-nos algunes de les activitats actuals:
Sí, per exemple, pel dia 12, el primer concurs de karaoke. També convertirem l'espai jove en un escape room de misteri per els joves i hi farem vespre de cinema per a totes les edats. Veient l'onada de nens i nenes que puja ràpidament al poble, creiem convenient obrir el local i organitzar també alguna activitat per a la mainada, ja que en un futur ells formaran part d'aquest espai.