Mei Costa

Mei Costa ens presenta una nova edició de la festa petita de Ventalló, amb la vista posada a les municipals del maig. L’alcaldable presenta un equip jove i amb majoria de dones al capdavant de llista.

- Què ens destaques de la festa petita d’aquest maig?
Per motius organitzatius i de logística, la festa petita de Ventalló, en honor a Sant Miquel, enguany es concentrarà al segon diumenge de mes, el dia 12 de maig. Tanmateix, durant la nit del dissabte, també tenim programada la nit jove, amb dos grups formats per algun component amb vincle al municipi. Faran sonar els millors hits de les darreres dècades. Pel que fa al diumenge, hi haurà la tradicional trobada popular en forma d’arrossada al Parc de la Bassa. L’objectiu del cap de setmana és que la gent del poble es retrobi amb antigues amistats, tant del poble com gent que vingui a gaudir de la festa. Cal, de nou, agrair la feina de la gent del futbol, sempre predisposats a col·laborar.

- En referència a les municipals, amb quin equip comptes?
M’he rodejat sobretot de persones joves, amb molta empenta i ganes de treballar pel poble. Vull destacar que en els 10 noms de la llista hi ha paritat absoluta i en les primeres posicions hi dominaran dones: en els 7 primers llocs, serem 5 dones i 2 homes.

- Quins són els principals objectius com a partit?
Volem seguir traçant la línia dels darrers 8 anys, amb especial atenció al sempre necessari rigor econòmic. Pretenem que cada inversió sigui ben visible i ben aprofitada per tots els veïns. Una de les nostres prioritats és la construcció de la nova escola; val a dir que ja hem mantingut converses amb Ensenyament i ja s’han compromès a fer-la realitat. També volem incidir en el tema habitatges, sobretot perquè les noves generacions puguin establir-se més fàcilment al municipi. Volem que es potenciï la internet i que millori la banda ampla. A més, atès que comptem amb molta gent gran, volem proporcionar ajudes a aquest col·lectiu. Finalment, no podem oblidar que som un poble rural, així que seguirem donant tot el suport possible a la pagesia.

Ventallo festapetita 01