Roser Sendra

Roser Sendra, l’alcaldable de Junts per Vilafant, espera poder liderar el consistori i fer realitat tot allò que ha anat percebent aquests dies de campanya.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
Parlant amb els vilafantencs i vilafantenques, la sensació percebuda és que es vol un canvi, que es necessita un canvi. L’actual govern fa molt de temps que mana i creiem que, sobretot en els darrers anys, han fet una política sense projecte, de qui dies passa anys empeny. I nosaltres estem preparats per liderar aquest canvi.

- Com funciona i treballa l'equip aquests dies previs al 26M?
Comptem amb un equip que és transversal. Som un grup de persones preparades, il·lusionades i que, des de molt abans de començar pròpiament la campanya electoral, hem treballat per poder arribar a tots els ciutadans, amb l’objectiu que ens puguin traslladar les seves necessitats i inquietuds. Basant-nos en tot aquest treball, hem elaborat un programa on el més important són les persones, sense deixar de banda aspectes tan importants com la promoció econòmica, el territori i la sostenibilitat. Al dia oficial de l’inici de la campanya es va fer la tradicional penjada de cartells i, des de llavors, hem anat fent i farem activitats per donar a conèixer a tothom el nostre programa pels propers quatre anys.

- Com t'agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?
Voldríem un poble on la ciutadania se sentís propera al govern, intervenint de manera més oberta en les decisions que ens afecten a tots. També un Vilafant on els nostres joves puguin trobar un habitatge assequible, on es garanteixi el benestar de la gent gran, on es realitzin més activitats culturals, on es treballi en la protecció del medi ambient, on hi hagi una bona connexió en el transport interurbà, on es fomenti la creació d’empreses, on es puguin crear llocs de treball amb l’impuls dels polígons industrials, on es cuidin els carrers i voreres. No passem per alt que també es lluitarà per defensar les institucions i la llibertat de tots. En definitiva, volem que Vilafant sigui un poble de referència a la comarca i, en conseqüència, que tots nosaltres ens sentim orgullosos de ser vilafantencs i vilafantenques.