Héctor Amelló, portaveu de Cs a Figueres

Héctor Amelló, portaveu de Cs a Figueres, destaca, després dels resultats a les municipals, que el partit segueixi “en fase de creixement” a la ciutat.

- Quina és la vostra valoració dels resultats del 26M?
Aquestes eleccions han consolidat Cs a Figueres i els veïns han tornat a confiar en un projecte constitucional, liberal i progressista. Hem augmentat el nombre de vots, el que demostra que el partit segueix en fase de creixement, i ens mantenim com el referent del constitucionalisme. Els veïns que han confiat en Cs poden estar tranquils perquè ens mantenim fidels als principis del partit. Estem aquí per treballar per la prosperitat i benestar dels nostres veïns. Volem convertir Figueres en una ciutat comercial, de negocis, referent pel turisme i la cultura, una ciutat per la família i els autònoms i, en definitiva, en la que tots els ciutadans puguin desenvolupar els seus projectes de vida i somnis. Gràcies a aquelles gairebé 1400 persones que han confiat en nosaltres i el nostre programa i a les quals no fallarem.

- I ara, com encareu el futur?
Els ciutadans han decidit que hem d'estar a l'oposició i allà serem per ser la veu de totes aquelles persones que durant molt de temps han estat silenciats. Exercirem les tasques de control del govern que, lamentablement, tornarà a estar en mans de partits separatistes.