Joan Fàbregas

Joan Fàbregas, que continuarà 4 anys més com alcalde d’Albanyà, té molt clares les millores que necessita el municipi, el qual confia que segueixi culturalment potent. Per Sant Joan i per Sant Pere hi haurà activitat.

- Com valores els resultats del 26M?
Estic molt content que, en les llistes obertes proposades al municipi, més del 80% dels votants hagi confiat en cinc noms del grup de Junts. Així, enfilem 4 anys més amb dues cares noves entre les cinc totals, de 30 i 24 anys; dos fitxatges joves, amb ganes de sumar noves idees i, així, governar tranquils i de manera profitosa en aquesta nova legislatura a punt d’encetar.

- Com t’agradaria veure Albanyà els pròxims 4 anys?
La meva il·lusió és que tinguem una escola física, de pedra, a Lliurona. També, que es dugui a terme el desplegament de la fibra òptica, en la seva totalitat. Confio que hi hagi una remodelació important en la xarxa d’aigua i en els serveis en general de, sobretot, les dues urbanitzacions que tenim al poble. Cal, per exemple, una pavimentació molt més digna. A més, pel que fa al cementiri, s’ha de treballar per canviar-lo d’ubicació: actualment, en el nucli urbà, no compleix amb la normativa referent a l’espai. En referència als camins, hi incidirem, per tal de tenir en tot moment una xarxa de camins en condicions. Amb aquestes obres ja em conformaria, sempre que, culturalment, continuem potents.

- Aquest mes, d’activitats ja no en falten...
Efectivament: tenim Sant Joan i Sant Pere, aquest segon padró del municipi. Gràcies a la bona gestió del bar-restaurant-alberg de la Rectoria, adquirit per l’ajuntament, i a la bona col·laboració d’una colla de veïns, se celebrarà, per Sant Joan, un sopar popular amb música dels Seventies. Actes com aquest fan que la vida social d’Albanyà no s’aturi. A més, durant l’estiu, potenciarem exposicions, ballades de swing i jazz a la plaça major i procurarem que hi hagi sempre bona sintonia entre Albanyà i Lliurona, per no deixar mai de treballar en el benestar social dels veïns.