Mireia Pimentel

Descobrim les sensacions de Mireia Pimentel, en referència a les seves primeres setmanes com alcaldessa de Santa Llogaia. Els dies 20 i 21 de juliol viurà la seva primera festa d’estiu al capdavant del consistori.

- Com valores els teus primers dies al capdavant de l’Ajuntament?
Ho faig de forma molt positiva, amb molta il·lusió i moltes ganes. Santa Llogaia és un municipi petit, amb moltes virtuts i una d’elles és l’íntima proximitat amb els veïns, que m’aconsellen, m’expliquen anècdotes i em transmeten molta confiança i suport. La veritat és que de moment els comentaris rebuts són molt positius, la gent està contenta i em sento ben recolzada. Sóc conscient que es pot pensar que sóc massa jove per adoptar aquesta responsabilitat, si bé estic segura que sóc capaç de respondre a tot el que suposa ser l’alcaldessa de Santa Llogaia. És una gran oportunitat per créixer personalment i professional.

- Quina data cal marcar dins del calendari d’estiu?
El proper 20 de juliol hi ha la festa d’estiu del poble, la qual començarà amb una caminada de 7 kilòmetres a les 8 del matí, amb el posterior esmorzar per als participants. A més, durant tot el dia hi haurà inflables i activitats d’aigua que finalitzaran amb la festa de l’escuma a les 18:00 h. I per concloure el dia, aquest any es farà un sopar popular, amb el ball de festa major. El diumenge al migdia es farà l’ofici solemne, seguit per les sardanes i un pica-pica a la plaça del poble.

- Quins projectes pendents d’executar t’agradaria destacar?
L’execució de la via verda per trams, el control de càmeres a les entrades i sortides del poble, així com el projecte i millora de l’entrada del poble per l’N-II. També impulsar i promoure diverses activitats, tant pels nens com per la resta de gent del municipi, i fins i tot volem buscar una empresa per poder fer de l’escola un espai amb fins socials.

- Com vols que treballi l’equip de govern i com vols veure el municipi?
Comptem amb un equip de govern bastant jove, amb molta implicació per part de tots els regidors. Nosaltres volem veure el municipi en renovació constant, mitjançant l'aportació de noves idees, per tal d’intentar aconseguir la màxima satisfacció per a tothom. La veritat és que l'equip està molt motivat, amb il·lusió i ganes, i això facilita les coses a l'hora de treballar.

Santa Llogaia Festa Estiu