Àlex Hernández

Àlex Hernández, des del capdavant del consistori, valora els primers dies de la nova legislatura i ens descriu què suposa el nou i recentment inaugurat dispensari municipal.

- Com s'han desenvolupat aquests primers dies de la nova legislatura i com defineixes les persones que formen el nou equip? 
La veritat és que el fet de ser un equip que ja era al govern ha permès no perdre ni un minut perquè ja estàvem implicats en diversos projectes en curs. El nou equip, aviat, un cop definit el cartipàs municipal, ja començarà a prendre les corresponents responsabilitats a cadascuna de les àrees. La validesa individual i el compromís de tots ells es veurà ràpidament traduïda en acció de govern. 

- Parla'ns i valora la inauguració del centre mèdic i què representa per als veïns: 
En el seu moment, la inauguració del nou dispensari, de la placa dels Doctors Heras i el monument d'homenatge als Donants de Sang es va haver de posposar atès que ens trobàvem en plena campanya electoral. Ara ha estat un plaer poder entregar aquest equipament tan necessari als nostres veïns i veïnes, amb el qual esperem que el salt qualitatiu sigui del seu gust: la nostra única voluntat és millorar progressivament Cabanes. 

- Com vols veure el municipi, tant a curt com a llarg termini?
Tenim molts projectes distribuïts a l'agenda; uns de més immediats i uns altres per a més endavant. Alguns d’aquests són l’asfalt a la carretera de les masies, fer realitat el POUM, els vestuaris de futbol, ampliar el cementiri, ampliar i millorar voreres... Sabem que quatre anys passen molt de pressa, així que treballarem de valent per a assolir el màxim de punts del programa que vam fer arribar als nostres veïns i veïnes.