Dominique Montiel

Montiel, l’alcaldessa, destaca la continuïtat del programa, amb actes que acumulen molt bona resposta als darrers anys. Entre altres activitats, destaca la cantada d’havaneres de Les Anxovetes.

Del 30 d’agost a l’1 de setembre, el municipi de Rabós d’Empordà s’engalana i concentra tres dies festius, amb actes ja ben coneguts i per a tots els públics. “Iniciar la festa, una vegada més, amb el playback és un honor: veure com bona part del poble s’hi bolca, en la preparació i en les ganes de participar, és fantàstic”, subratlla Dominique Montiel, l’alcaldessa. Efectivament, l’esdeveniment, d’aproximadament dues hores de duració, sol ser un èxit, per l’ambient que es respira abans, durant i després a la plaça d’en “Pere i Anita”. La discomòbil de després allargarà la nit.

L’endemà al matí, serà el torn, sobretot, per a la mainada, amb la xocolatada, els jocs tradicionals i l’animació musical. “Val la pena destacar que la xocolata desfeta surt d’allà mateix des de fa ja més de 25 anys. Ha passat de sogre (que l’ha fet durant molts anys) a jove i a mi em fitxen d’ajudant. És d’agrair la seva bona predisposició, tal com es va fer en el seu moment amb l’entrega de la corresponent placa”. A la tarda, un altre dels actes ben consolidats: la masterclass de zumba, que serà la 6a edició. Finalment, els actes del dissabte conclouran amb el gran ball a càrrec dels Genions, també a la plaça.

Del diumenge, l’alcaldessa destaca, en primer lloc, la novetat dels inflables d’aigua que s’instal·laran al camp dels caçadors. En segon lloc, posa èmfasi en el partit de futbol entre solters i solteres contra casats i casades que se celebrarà a les 12 hores, per quart any, també al Camp dels Caçadors. En la diada en qüestió, tampoc hi faltarà la tradicional missa, les sardanes i la gran traca final: la sempre bonica cantada d’havaneres amb Les Anxovetes, conegut grup situat en el top dins d’aquest gènere musical.

Rabos Festa Estiu