Blanca Rastrojo

Blanca Rastrojo, coneguda empresària del sector de la restauració, tot i percebre, avui dia, més dones amb responsabilitats laborals, creu que encara falta per arribar a la normalització.

Núria Escarpanter

Parlem amb Núria Escarpanter en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Anna Massot

Parlem amb Anna Massot en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Esther Carilla

Parlem amb Esther Carilla, responsable d’Almacenes Sánchez de Figueres, empresa tèxtil i de la llar, des de fa 30 anys a Figueres. En els últims temps, s’han reinventat, oferint molt més mobiliari, “per no estancar-se i per adaptar-se a les noves mentalitats de la societat”.

Judith Cardoner

Judith Cardoner, actual regidora de Sanitat de Santa Llogaia, ens parla de les seves experiències en l’àmbit de la infermeria, on creu que no hi ha excessives diferències de gènere.

Maria Corbairan

L’alcaldessa de Vila-sacra, Maria Corbairan, admet que sempre hi ha moments en què costa conciliar la feina amb el temps familiar.

Sònia Martínez

Dins l’especial dedicat al 8-M, és un honor comptar amb les extenses opinions de la Sònia Martínez, persona que encapçala l’Ajuntament de la Jonquera i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Júlia Gil

Júlia Gil, com a alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós i consellera d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, ens parla de l’important paper que tenen les institucions a l’hora d’atendre les necessitats bàsiques de dones i homes.

Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes

En aquest Especial sobre la Dona Treballadora, Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes, també hi és present, parlant-nos, sobretot, del vessant esportiu.

Pilar Pujol

Parlem amb la Pilar Pujol, propietària de la Perruqueria Imatge de Llançà. Amb més de tres dècades d’experiència en el sector, diu que els avis li han estat de gran ajuda, motiu pel qual ella ara valora molt poder fer la mateixa funció.

Sònia Brugué

Sònia Brugué, de l’Agència Mediterrània de Llançà, la principal encarregada de seguir fent créixer un negoci familiar que compta amb unes quantes dècades d’història, també ens parla del 8-M.

Rosa Casadevall

L’empresària Rosa Casadevall és la propietària de la immobiliària situada al C/Sant Mori número 9 d’Empuriabrava. L’empresa compta amb una llarga trajectòria en el sector, concretament des del 1967.

Cristina Brugués

Treballadora al Col·legi de Psicologia de Catalunya, fundadora de l’Imagina Kids de Figueres, directora a l’Autoescola CLUB i figura important a la també autoescola Xaloc de Figueres. Així es podria definir a la polivalentíssima Cristina Brugués.