Judith Cardoner

Judith Cardoner, actual regidora de Sanitat de Santa Llogaia, ens parla de les seves experiències en l’àmbit de la infermeria, on creu que no hi ha excessives diferències de gènere.

Maria Corbairan

L’alcaldessa de Vila-sacra, Maria Corbairan, admet que sempre hi ha moments en què costa conciliar la feina amb el temps familiar.

Sònia Martínez

Dins l’especial dedicat al 8-M, és un honor comptar amb les extenses opinions de la Sònia Martínez, persona que encapçala l’Ajuntament de la Jonquera i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Júlia Gil

Júlia Gil, com a alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós i consellera d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, ens parla de l’important paper que tenen les institucions a l’hora d’atendre les necessitats bàsiques de dones i homes.

Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes

En aquest Especial sobre la Dona Treballadora, Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes, també hi és present, parlant-nos, sobretot, del vessant esportiu.

Pilar Pujol

Parlem amb la Pilar Pujol, propietària de la Perruqueria Imatge de Llançà. Amb més de tres dècades d’experiència en el sector, diu que els avis li han estat de gran ajuda, motiu pel qual ella ara valora molt poder fer la mateixa funció.

Sònia Brugué

Sònia Brugué, de l’Agència Mediterrània de Llançà, la principal encarregada de seguir fent créixer un negoci familiar que compta amb unes quantes dècades d’història, també ens parla del 8-M.

Rosa Casadevall

L’empresària Rosa Casadevall és la propietària de la immobiliària situada al C/Sant Mori número 9 d’Empuriabrava. L’empresa compta amb una llarga trajectòria en el sector, concretament des del 1967.

Cristina Brugués

Treballadora al Col·legi de Psicologia de Catalunya, fundadora de l’Imagina Kids de Figueres, directora a l’Autoescola CLUB i figura important a la també autoescola Xaloc de Figueres. Així es podria definir a la polivalentíssima Cristina Brugués.

Anna Serra

Parlem amb Anna Serra, encarregada general de French Fashion, el conegut Qüest de Figueres.

Lídia Albert

Lídia Albert, la presidenta del Grup Iris de Figueres, ens dedica unes paraules de cara al 8 de març, dia en què se celebra la commemoració de la lluita de les dones per obtenir el reconeixement dels seus drets.

Sílvia Quintà

Entrevista a Silvia Quintà per l'Especial Dia de la Dona Treballadora.

Raquel del Castillo: 'Estic remenant per l'oficina des que tinc ús de raó'

Entrevista a Raquel del Castillo per l'Especial Dia de la Dona Treballadora.